Sport

KRALJICA SPORTOVA U LAPADU Eriku Antoloviću četiri zlata i novi osobni rekord

KRALJICA SPORTOVA U LAPADU Eriku Antoloviću četiri zlata i novi osobni rekord

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici okupilo je ove godine na lapadskom stadionu oko 170 natjecatelja svih uzrasnih kategorija. Kako nam je rekao trener Atletskog kluba Dubrovnik Vedad Đugum, u Dubrovnik su došli atletičari iz sedam klubova iz Hrvatske i BiH, a natjecalo se u 32 discipline trkačke, bacačke i skakačke.
Najuspješniji dubrovački atletičar ove subote, rekao nam je trener Đugum, bio je Erik Antolović koji je osvojio četiri zlatne medalje, a srušio je i osobni rekord u skoku u dalj 4,97. No, nisu to jedine medalje našeg kluba, a sve rezultate objavit ćemo naknadno.
Održana je i revijalna utrka trenera i roditelja Dubrovnika kako bi se još jednom skrenula pažnja na izgradnju atletske staze. Naime, natjecanje je prvi put održano prošle godine s ciljem ukazivanja na uvjete u kojima dubrovački atletičari treniraju. Inače, riječ je o natjecanju međunarodnog karaktera koje je uvršteno u kalendar Hrvatskog atletskog saveza, a prošle je godine okupilo 300-injak natjecatelja svih starosnih uzrasta u 38 kategorija.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr