Crna kronika

KRALI NOVCE IZ NOVČANIKA Razriješena tri kaznena djela krađe

novcanik takujin

Tijekom četvrtka (6. lipnja) Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska dovršila je tri kriminalistička istraživanja vezana za tri kaznena djela krađe počinjenih tijekom travnja i svibnja u Dubrovniku i na Korčuli

-U prvom je slučaju sredinom travnja Policijskoj postaji Dubrovnik voditelj ugostiteljskog objekta iz Dubrovnika prijavio krađu 200 eura iz novčanika koji se nalazio unutar objekta. Utvrđeno je kako je krađu počinio 30-godišnji hrvatski državljanin koji je došao u posjed ulaznih vrata ugostiteljskog objekta i tijekom ranih jutarnjih sati uzeo spomenuti novac nakon čega je vratio ključ tamo gdje ga je našao – navode iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Za druga dva kaznena djela krađa se sumnjiči 26-godišnjak koji je u noći s 9. na 10. svibnja iz novčanika koji se nalazio unutar nezaključanog broda privezanog na Korčuli otuđio 250 eura, a u drugom slučaju da je tijekom ranih jutarnjih sati 15. svibnja također s plovila koji se nalazio usidren na Korčuli, otuđio tenisice vrijednosti 140 eura.

Iz naše policije su izvijestili kako su osumnjičeni kazneno prijavljeni za kazneno djelo krađe i to 30-godišnjak u redovnoj zakonskoj proceduri, dok je 26-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist