Sport

KRAJ KLUPSKE SUSPENZIJE Nikša Dobud se priključuje prvoj momčadi!

Nikša Dobud

Nakon konzultacija sa stručnim stožerom i razgovora s Nikšom Dobudom Uprava VK Jug Croatia osiguranje donijela je odluku da se centar Juga priključuje radu s prvom momčadi.

– Drago mi je da je suspenzija gotova i nadam se da više neće biti ovakvih problema. Želim istaknuti da je zajednički interes da Jug bude najbolji. Vjerujem da će ćemo već u sutrašnjoj utakmici na Kantridi pokazati pravo lice jer s ovom utakmicom se može samo dobiti – kazao nam je Nikša Dobud, igrač Juga koji se vraća radu s prvom momčadi nakon suspenzije. Istaknimo i kako sutrašnjom utakmicom između Primorja i Juga CO istječe i suspenzija od strane LEN – europske vaterpolske federacije.

– Nitko u ovoj situaciji nije dobitnik i svi moramo izvući pouke. Vjerujem da je Nikša svjestan situacije u koju se doveo i nadam se da se ovo više neće ponoviti. Između nas postoji dogovor i siguran sam da će ga ispoštovati. On se priključuje nakon susreta s Primorjem i konkurirat će za utakmicu s Mladosti koja je na rasporedu 25. veljače. Igrati s Nikšom i bez njega nije isto – izjavio je Miho Bobić, trener VK Jug CO.

Izvor: VK Jug CO

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist