Grad

KRAJ JOŠ JEDNOG FORUMA Pogledajte kako je izgledao završni koncert mladih dubrovačkih glazbenika

U sklopu cjelogodišnje gradske manifestacije ‘Forum mladih’ održan je završni koncert pod nazivom ‘Mladi kantautori i bendovi’ koji se već tradicionalno odvija u Klubu mladih Orlando.

Naime, zbog poštivanja epidemioloških mjera ovogodišnja završna radionica mladih glazbenika upriličena je u virtualnom izdanju, a objedinila je niz stranih i domaćih glazbenih obrada koje su priredili upravo dubrovački kantautori i bendovi.

Grad Dubrovnik kao jedan od organizatora ove kulturno – umjetničke manifestacije dao je izraditi film s nastupima sudionika radionice koja se održala na nekoliko različitih lokacija u Dubrovniku. Film u trajanju od jednog sata predstavljen je kao mala retrospektiva forumske radionice, u kojem su članovi glazbenih sastava podijelili vlastita glazbena iskustva sudjelovanja u gradskoj manifestaciji ‘Forum mladih’ i istovremeno pokazali dojmljive interpretacije dubrovačkoj publici.

Jedan od sudionika virtualnog izdanja završne glazbene radionice je i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić koji se prigodnim obraćanjem i kratkom svirkom zahvalio na sudjelovanju i još jednom podržao ovaj hvalevrijedan cjelogodišnji projekt koji okuplja mlade sugrađane Grada.

Podsjetimo, Forum mladih Grada Dubrovnika je edukativan i preventivan projekt, koji se sastoji od niza manifestacija usmjerenih ka podizanju kvalitete života djece i mladih, na način da svi dobiju priliku pokazati svoj kreativni rad javnosti.

Pogledajte film završnog koncerta ‘Mladi kantautori i bendovi’.

Foto: Screenshot

Pročitajte još

UZ MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA Grad Dubrovnik za umirovljenke godišnje izdvaja preko 4,5 milijuna kuna

Dulist

31 GODINU POSLIJE Herojstvom i žrtvom branitelja Grad je ispisao najsvjetlije stranice svoje povijesti

Varina Jurica Turk

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija