Grad

KRAJ JOŠ JEDNOG FORUMA Pogledajte kako je izgledao završni koncert mladih dubrovačkih glazbenika

KRAJ JOŠ JEDNOG FORUMA Pogledajte kako je izgledao završni koncert mladih dubrovačkih glazbenika

U sklopu cjelogodišnje gradske manifestacije ‘Forum mladih’ održan je završni koncert pod nazivom ‘Mladi kantautori i bendovi’ koji se već tradicionalno odvija u Klubu mladih Orlando.

Naime, zbog poštivanja epidemioloških mjera ovogodišnja završna radionica mladih glazbenika upriličena je u virtualnom izdanju, a objedinila je niz stranih i domaćih glazbenih obrada koje su priredili upravo dubrovački kantautori i bendovi.

Grad Dubrovnik kao jedan od organizatora ove kulturno – umjetničke manifestacije dao je izraditi film s nastupima sudionika radionice koja se održala na nekoliko različitih lokacija u Dubrovniku. Film u trajanju od jednog sata predstavljen je kao mala retrospektiva forumske radionice, u kojem su članovi glazbenih sastava podijelili vlastita glazbena iskustva sudjelovanja u gradskoj manifestaciji ‘Forum mladih’ i istovremeno pokazali dojmljive interpretacije dubrovačkoj publici.

Jedan od sudionika virtualnog izdanja završne glazbene radionice je i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić koji se prigodnim obraćanjem i kratkom svirkom zahvalio na sudjelovanju i još jednom podržao ovaj hvalevrijedan cjelogodišnji projekt koji okuplja mlade sugrađane Grada.

Podsjetimo, Forum mladih Grada Dubrovnika je edukativan i preventivan projekt, koji se sastoji od niza manifestacija usmjerenih ka podizanju kvalitete života djece i mladih, na način da svi dobiju priliku pokazati svoj kreativni rad javnosti.

Pogledajte film završnog koncerta ‘Mladi kantautori i bendovi’.

Foto: Screenshot

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist