Crna kronika

KRAJ DRAME U ŽUDIOSKOJ Nakon policijske akcije privedena muška osoba koja je prijetila plinskom bocom

mup policija prijeko

U Žudioskoj ulici poviše Prijekog u tijeku je svojevrsno opsadno stanje.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, riječ je o prijetnji plinskom bocom, a Policija je evakuirala i trakom ogradila područje oko ulice.

Kako nam je potvrđeno iz PU dubrovačko-neretvanske, Policija je zaprimila dojavu o ‘određenim sigurnosnim okolnostima’ u odnosu na koje je poduzela odgovarajuće mjere.

Na terenu su Policija, JVP Dubrovački vatrogasci te kola Hitne pomoći. U kuću su oko 16 sati ušli i pripadnici specijalne policije s protueksplozivnim štitom. Akcija je u tijeku.

17.45 – Kako saznajemo, Policija je iz kuće odnijela jednu plinsku bocu.

17.55 – U pratnji policijskih službenika i djelatnika Hitne pomoći muška osoba izvedena je iz kuće i odvedena kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu Dubrovnik. Dok je prolazio pored novinara kazao im je kako želi biti slobodan, biti ruski državljanin i živjeti u Ruskoj federaciji.

Iz PU dubrovačko-neretvanske saznajemo kako je, nakon više sati bezuspješnih pregovora, policija odlučila nasilno ući u stan, a potom je sredstvima prisile savladala 47-godišnjaka.

Neslužbeno se može saznati kako je policijska akcija izvedena preko krova i kroz ulazna vrata, a u trenu ulaska policijskih službenika rastreseni muškarac imao je otvoren plin, upaljač u jednoj te nož u drugoj ruci.

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE 61-godišnjak kružnom prevarom ukrao gotovo 28 tisuća eura

Dulist