Sport

Košarkašice na prijemu kod Frankovića: ‘Hvala što kroz sport pronosite ime Dubrovnika’

blank

Gradonačelnik Mato Franković i njegova zamjenica Jelka Tepšić primili su u četvrtak u Velikoj vijećnici košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, osvajačice naslova prvaka Hrvatske. Prijemu su nazočile trenerice Raguse, Cvetana Matić i Alma Majstorović te predsjednik kluba Tomislava Tabak.

Gradonačelnik Franković u ovoj je prigodi uputio u ime cijele gradske uprave čestitke na zlatnom trofeju, koji, kako je kazao. zahvaljujući borbi i entuzijazmu košarkašica Raguse tijekom cijelog natjecanja i ove godine ostaje u Dubrovniku.

-S nestrpljenjem smo isčekivali rezultat iz Požege, koji je na kraju izvrstan, najbolji. Dvije godine za redom ostvariti ovakav uspjeh, ide na ponos svima, posebice vašim obiteljima, svim našim sugrađanima i gradskoj upravi koja vas kontinuirano prati. Hvala vam što kroz sport i sportska događanja pronosite ime Dubrovnika. Ovaj zlatni trofej ostvaren na nacionalnoj razini čini nas sretnima, ali nas istovremeno obvezuje da vam osiguramo bolje i kvalitetnije uvjete koji će u konačnici osigurati napredak ženske košarke u gradu, koja ima vidljivu perspektivu i sjajne mlade igračice – istaknuo je gradonačelnik u svom obraćanju.

Trenerice i predsjednik kluba Ragusa zahvalili su predstavnicima Grada na podršci i praćenju svih postignutih rezultata. Na kraju prijema cijelom timu Raguse uručeni su prigodni darovi.

Pročitajte još

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist

Triatlonac Daniel Marušić osvojio zlato na Prvenstvu Balkana!

Dulist

URUČENI UGOVORI Klubovima sredstva za programe za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama

Dulist