Županija

Kordi prestižna nagrada

Kordi prestižna nagrada

Turistička zajednica Općine Konavle predstavila je turističku ponudu Konavala na 18. Interstasu –  Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza, 14. Međunarodnom festivalu turističkog filma i 10.

Predstavljanju hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Europe, koje su proteklih dana održane u Solinu. Pored turističke prezentacije  na kojoj  su nastupile brojne turističke zajednice iz Hrvatske i susjednih zemalja, u sklopu Međunarodnog festivala turističkog filma održano je i predstavljanje najnovijih turističkih spotova Hrvatske turističke zajednice, te izbor hrvatskih predstavnika za Zlatni cvijet Europe. 
 
Na završnoj priredbi ovih manifestacija dodijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama za njihov doprinos na području turizma. Načelniku Općine Konavle dodijeljeno je visoko priznanje Europskog udruženja turističkih novinara za njegov dugogodišnji doprinos razvoju turizma. Također Turističkoj zajednici Općine Konavle dodijeljeno je priznanje Zlatni Interstas za izuzetan doprinos razvoju turizma na svom području.
 
 

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist