Županija

Kordi prestižna nagrada

Turistička zajednica Općine Konavle predstavila je turističku ponudu Konavala na 18. Interstasu –  Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza, 14. Međunarodnom festivalu turističkog filma i 10.

Predstavljanju hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Europe, koje su proteklih dana održane u Solinu. Pored turističke prezentacije  na kojoj  su nastupile brojne turističke zajednice iz Hrvatske i susjednih zemalja, u sklopu Međunarodnog festivala turističkog filma održano je i predstavljanje najnovijih turističkih spotova Hrvatske turističke zajednice, te izbor hrvatskih predstavnika za Zlatni cvijet Europe. 
 
Na završnoj priredbi ovih manifestacija dodijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama za njihov doprinos na području turizma. Načelniku Općine Konavle dodijeljeno je visoko priznanje Europskog udruženja turističkih novinara za njegov dugogodišnji doprinos razvoju turizma. Također Turističkoj zajednici Općine Konavle dodijeljeno je priznanje Zlatni Interstas za izuzetan doprinos razvoju turizma na svom području.
 
 

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija