DuList IN

Koncertom Olivera Dragojevića otvoreno 10. izdanje ‘Zvijezda pod zvijezdama’

Oliver Dragojević Zvijezde

Oliver Dragojević, ikona hrvatske estrade sinoćnjim koncertom u Dubrovniku otvorio je desetu sezonu Zvijezda pod zvijezdama, bogatog koncertnog programa zabave u Dubrovniku!

U jedinstvenom ambijentu Vala Beach Cluba Hotela Dubrovik Palace, koja je poslužila kao savršena prirodna scenografija njegovih pjesama, održan je spektakularni koncert Olivera Dragojevića.

U noći ispunjenoj romantikom uz Olivera smo se prisjetili najboljih festivalskih dana uz njegove brojne uspješnice poput Molitve za Magdalenu, Galeb i ja, Nadalinu, Đeni, Kad mi dođeš ti, Moj lipi anđele, Cesaricu i ostale pjesme iz njegovog bogatog glazbenog repertoara. Publika je u transu pjevala u glas svaku njegovu pjesmu a čak i na najnježnije ljubavne taktove dizala se na noge i plesala u ritmu poznatih melodija.

Oliverov koncert koji je rasprodan odmah po objavi programa, najbolja je uvertira u ovogodišnji ljetni program zabave ‘Zvijezde pod zvijezdama’ u kojem su uživali mnogobrojni uzvanici. Razdragani Oliver vraćao se na bis nekoliko puta što je publika pozdravljala gromoglasnim pljeskom.

Sljedeći glazbeni događaj u sklopu ovogodišnjeg ljetnog programa ‘Zvijezda pod zvijezdama’ bit će 10. srpnja u Vrtu palmi Hotela Excelsior u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara kada će Dubrovčane i njihove goste zabavljati miljenica dubrovačke publike – Nina Badrić.

Osim što je ovogodišnja manifestacija ‘Zvijezde pod zvijezdama’ jubilarna i slavi desetu godišnjicu održavanja, posebna je i po svom humanitarnom karakteru. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Pročitajte još

[FOTO] LOVRJENAC SJAJI Predivna Noć tvrđava

Dulist

[VIDEO] Ferreti Grupa za snimanje spota dovela konja na Banje

Dulist

Evo koji je po redu Baby Lasagna u finalu u subotu!

Dulist