Županija

KONAVOSKE SVRDONICE Oproštaj od vrtića uz kviz o Vlahu Bukovcu

Mješovita skupina Svrdonice iz Dječjih vrtića Konavle je u suradnji s Muzejima i galerijama Konavala svoje završno druženje održala u Kući Bukovac. Nakon okupljanja u dvorištu, prisutni su uz stručno vodstvo muzejske pedagoginje Petre Kralj Fox obišli muzej. Potom je u gornjem vrtu kuće uz projekciju održan kviz o životu i umjetničkom radu slikara Vlaha Bukovca na kojem su sudjelovali svi prisutni.Djeca su bila vrlo dobro upućena u sadržaj, jer su više puta kroz godinu sudjelovala na edukativnim i likovnim radionicama.
Nakon kviza je održan kratki koncert djece te su podijeljene diplome za sudjelovanje na ‘Bukovlahovčevom kvizu’ i ‘Završnoj svečanosti’.
Na samom kraju roditelji su sve prisutne počastili tradicionalnim kolačima. Ovom prilikom se iz vrtića zahvaljuju Muzejima i galerijama Konavala na otvorenosti za suradnju sve dosadašnje godine.

Pročitajte još

Održano Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš obilaznice Orebića

Dulist

POTPISAN UGOVOR Pola milijuna kuna za angažman gostujućih liječnika u OB Dubrovnik

Dulist

NOVI EKONOMSKI CIKLUS Gospodarski rezultati 2019. u sjeni ‘koronakrize’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija