Politika

KONAVLE I ŽUPA Održane izborne skupštine Hrvatske stranke umirovljenika

Proteklu subotu, 21. travnja, održane su izborne Skupštine OO HSU Župa dubrovačka i OO Konavle kojima je, uz ostale, prisustvovao general Veseljko Gabričević, potpredsjednik HSU Hrvatske i Olga Muratti članica predsjedništva HSU Hrvatske.

Izbornu skupštinu OO Župa dubrovačka je pozdravio načelnik općine Silvio Nardelli a Izbornu skupštinu Konavle načelnik Božo Lasić koji su u svojim pozdravnim govorima izrazili zadovoljstvo postojećim mjerama za osobe treće životne i zaželjeli uspješnu buduću suradnju.

Za predsjednika OO Župa Dubrovačka izabran je Jakov Rašica a za potpredsjednice Mare Đerek i Mare Matičević.
U Općinski odbor izabrane su Evica Sambrailo i Prena Cvjetković a u Nadzorni odbor Jozo Đerek, Ivo Borovina, Ivo Mihaljević, Mato Matičević i Kate Previšić.

Za predsjednika OO Konavle izabran je Albin Glavor a za potpredsjednike Ante Mandić i Mato Dabo. Za članove OO izabrani su Metodije Jakulevski i Marko Market a u Nadzorni odbor Pavle Horvat, Luko Đurović, Dubravka Saulović, Maja Goravica i Zvonko Glasnović.

Pročitajte još

ANDRO VLAHUŠIĆ Kako smo od najbogatijeg postali najzaduženiji hrvatski grad

Dulist

VLAHUŠIĆ OŠTRO Prije će deva kroz iglene uši, nego što će se napraviti Arena Lapad

Dulist

Andro Vlahušić: ‘Lex Vlahušić’ projekti ove su godine proračunu donijeli 120 milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija