Grad

Konačni prijedlog gradskog proračuna u ponedjeljak?

hns vlahusic violic 13

Konačni prijedlog proračuna vijećnici stranaka koje sjedu u Gradskom vijeću trebali bi vidjeti u ponedjeljak. Barem ako je vjerovati gradonačelniku Dubrovnika Andru Vlahušiću koji je jučer u gradskoj upravi održao sastanak sa predstavnicima HDZ-a, DDS-a i liste Zajedno za grad.-Drago mi je jer je postignut dijalog u kreiranju proračuna. I Sam gradonačelnik i predsjedink Gradskog vijeća su izjavili kako je ovo prvi put u 25 godina da sjedimo svi skupa za stolom – rekao nam je Maro Kristić ispred liste Zajedno za grad te dodao kako na jučerašnjem sastanku još nije bilo konkretnih prijedloga.
-U sljedećih nekoliko dana ćžemo obići resorne pročelnike i s njima obrazložiti amandmane i vidjeti tehničku provodljivost. Na samoj sjednici ćemo stoga izaći s konkretnim amandmanima – rekao je Kristić koji nam je potvrdio kako je Vlahušić zaključeni proračun obećao u ponedjeljak.
-Mi ćemo iskoristiti priliku kako bi neki od naših prijedlog ušli u proračun prije zaključivanja kako ne bi bilo potrebe za amandmanima – kaže Kristić.
On je ipak oprezan te dodaje kako je Vlahušić već ranije istaknuo kako su njihovi prijedlozi uvršteni u radni nacrt proračuna no kako to nije bilo istina.
-Ništa što smo dosada predložili nije bilo uvršteno – zaključuje Kristić.

Pročitajte još

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist

Posljednji ispraćaj gospara Paljetka u petak u 15 sati na Boninovu

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist