Grad

“Kome će zaposlenik Kukuriku koalicije objasniti rušenje proračuna? Članovima HDZ-a ili šefovima?”

Vlahušić, Franković

Što se mene osobno tiče izbori su najbolje rješenje za Grad – kazao je danas u najavi sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Andro Vlahušić.

– Voditi grad s ovakvim rezultatima, a ne imati političku potporu, onda nema razloga biti gradonačelnik, niti nam treba takvo Gradsko vijeće. Ako ispunjate želje, primate pohvale ministara, a nemate političku potporu, što će vam onda pozicija koju imate. Onda ste u stalnom ratu. Mogao sam ne poslati Proračun i odlučiti da se sruš Gradsko vijeće. Ali bi li to bilo korektno prema građanima? Imam osobnu odgovornost prema ljudima ovog grada – zaključio je Vlahušić.

– Hoće li gradski vijećnici prihvatiti proračun je njihova samostalna odluka. Ako ne žele prihvatiti, raspušta se Gradsko vijeće i slijede novi izbori. Ali moraju onda reći što ne valja i zašto dosad nisu imali nijedan prijedlog. Zašto Mato Franković, zaposlenik Kukuriku koalicije, smatra da treba rušiti proračun? Kome će to objasniti? Članstvu HDZ-a ili onima koji su ga zaposlili? Treba imati dovoljno javnosti da se to kaže. Srušiti Vlahušića je legitimno, ali za to treba dobiti glasove građana. Želim im dobar izbor! – zaključio je Vlahušić.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist