Aktualno

KOLONE SU KILOMETARSKE Udarni je vikend na hrvatskim cestama!

Vozači oprez, udarni je vikend na hrvatskim cestama! Važno je na odredište stići sigurno, a ne brzo – poručuju iz MUP-a. Promet se nadzire i iz zraka, a na svom Twitter profilu iz resornog ministarstva objavili su snimku AC A1 iz policijskog helikoptera stanja u 11:30 sati u subotu.

Iz HAK-a istovremeno obavještavaju kako je pojačan promet na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti te u priobalju. Povećana gustoća prometa je između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u oba smjera. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje kod naplatnih postaja Lučko. U smjeru Zagreba kolona je duga oko jedan kilometar, a kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona je duga oko četiri kilometra. Kolona osobnih i teretnih vozila je i ispred graničnog prijelaza Bajakovo gdje je duga oko četiri kilometra. Također, zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka tri kilometra koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon, a na Krčkom mostu u smjeru kopna kolona je duga oko 10 kilometra te u smjeru otoka oko četiri.

Pročitajte još

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija