Aktualno

KOLONE SU KILOMETARSKE Udarni je vikend na hrvatskim cestama!

Vozači oprez, udarni je vikend na hrvatskim cestama! Važno je na odredište stići sigurno, a ne brzo – poručuju iz MUP-a. Promet se nadzire i iz zraka, a na svom Twitter profilu iz resornog ministarstva objavili su snimku AC A1 iz policijskog helikoptera stanja u 11:30 sati u subotu.

Iz HAK-a istovremeno obavještavaju kako je pojačan promet na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti te u priobalju. Povećana gustoća prometa je između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u oba smjera. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje kod naplatnih postaja Lučko. U smjeru Zagreba kolona je duga oko jedan kilometar, a kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona je duga oko četiri kilometra. Kolona osobnih i teretnih vozila je i ispred graničnog prijelaza Bajakovo gdje je duga oko četiri kilometra. Također, zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka tri kilometra koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon, a na Krčkom mostu u smjeru kopna kolona je duga oko 10 kilometra te u smjeru otoka oko četiri.

Pročitajte još

UOČI DEBIJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU Iva Oberan i Petrunjela Pavić uspješno svladale vojnu obuku

Mirna Njirić

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Sanja Putica o ‘Putevima bokeljskih Hrvata’: Cilj je potaknuti mlade na razmišljanje o identitetu i baštini

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija