Grad

Kolodvor do 8. siječnja prestaje s radom, novi vozni red na gradskim i prigradskim linijama

Zbog stupanja na snagu mjera koje za cilj imaju suzbijanje širenja koronavirusa i mjera ograničavanja kretanja među županijama, Autobusni kolodvor Dubrovnik neće raditi u razdoblju od 25. prosinca 2020. do 8. siječnja 2021. godine, poručili su iz JPG Libertas.

Također, na Božić doći će do izmjena u prometovanju u pravcu istoka i zapada.

Prema istoku (općine Župa Dubrovačka i Konavle) će prometovati samo linija broj 10 po standardnom nedjeljnom rasporedu.

Prijevoz prema općinama u smjeru zapada obavljati će se linijom broj 12 koja će iz Dubrovnika kretati u 9 i u 20:15 sati dok je polazak iz Slanog u 10 sati.

Navedene izmjene odnose se samo na Božić.

Libertas Dubrovnik će od ponedjeljka 28. prosinca 2020. uvesti novi vozni red koji će biti na snazi do završetka školskih praznika.

Naime, već nakon zabrane rada ugostiteljskih objekata Libertas Dubrovnik zabilježio je pad u broju putnika od 20 posto, a evidentno je kako će početkom školskih praznika izostati interes za dodatnim brojem autobusa koje je Libertas Dubrovnik uveo kako bi osigurao školski prijevoz.

Stoga se iz navedenog razloga, a do početka nastave u školama, 18. siječnja 2021., uvodi smanjenje tjednog voznog reda, dok vozni red za vikende i blagdane ostaje nepromijenjen.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija