Aktualno

Kojih 10 sportaša useljava u zgradu u Solitudu

Frano Vićan, Miho Bošković, Maro Joković, Andro Bušlje, Mile Smodlaka, Pavo Marković, Elvis Fatović i Sandro Sukno te plivači Sanja Jovanović i Mihovil Španja budući su stanari sportske zgrade u Solitudu.  

Kako je zamjenik gradonačelnika Niko Šalja najavio ubrzo bi se trebala dobiti potvrda izvedbenog projekta za „sportsku zgradu“ s 14 stanova od kojih je 10 za sportaše, a ostatak za liječnike i sveučilišne profesore.
 
– Parcela za jednu od četiri planirane zgrade postala je vlasništvo Juga koji uz potporu gradske vlasti mora naći modus izgradnje. Otkupili smo i platili parcele i projekte za parking te svu infrastrukturu naselja. Za tri preostale zgrade „Vrtlar” će načiniti projekte i ishoditi dozvole te će ih “u kompletu” prodati najpovoljnijem kupcu. S tim stanovima „Vrtlar” rješava financijske probleme – rekao je Šalja za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija