Sport

KOBEŠĆAK NAKON TRIJUMFA ‘Bilo je teško, ali izdržali smo i odigrali vrhunski’

KOBEŠĆAK NAKON TRIJUMFA 'Bilo je teško, ali izdržali smo i odigrali vrhunski'

Željeli smo da se narod veseli i nadam se da je sad tako. Ovo je izuzetno teška i zaslužena pobjeda, drukčije nije ni moglo biti protiv Pro Recca. Izdržali smo, odigrali smo vrhunski – kazao je nakon trijumfa nad Pro Reccom Jugov strateg Vjeko Kobešćak.

-Bilo je teško cijelu utakmicu kontrolirati rezultat. Kad su nastupili peterci svi smo vjerovali u Bijača, kao i uvijek – dodao je Kobešćak.

-Mi se moramo fokusirati na idući dan, svu energiju i koncentraciju okrenuti prema Olympiakosu. Vjerojatno igramo bez Markovića, ali za ovo se spremamo cijelu sezonu. Glava mora biti mirna. Velika je ovo pobjeda, ali to nije kraj. Idemo probati protiv Olympiakosa. Oni su uz Recco favoriti, došli su do finala. Mi smo slomili Recco, vidjet ćemo što možemo učiniti protiv Grka – zaključio je Kobešćak.

-Bila je vrlo neizvjesna utakmica od početka, posebno s igračem manje. Ni obrana nam nije bila na nivou. U penalima je sve pitanje sreće. Jednom je na tvojoj, a drugi put nije -izjavio je nakon meča trener Pro Recca Amadeo Pomilio.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr