Sport

IZJAVE JUGAŠA ‘Nije ovo kraj, idemo po ono po što smo došli!’

IZJAVE JUGAŠA 'Nije ovo kraj, idemo po ono po što smo došli!'

Bilo je to polufinale kakvo je trebalo biti protiv ovakvog protivnika. Drago mi je da smo i lošom završnicom uspjeli izvući pobjedu. Zasluženo je, sav trud se isplatio – kazao je Maro Joković, strijelac tri pogotka protiv Recca, dodavši kako će u finalu biti jednako teško.

-Olympiakos je talentirana momčad s izvrsnim Pavićem. Treba nam strpljenje, imamo šanse – smatra Joković.

-Idemo po ono što smo došli. Ovo ništa neće značiti ako sutra ne pobijedimo – mišljenja je Jugov sidrun Luka Lončar.

-Bijač je naš heroj. Sigurno da je najbolji vratar na svijetu danas. Za mene je utakmica bila jako teška. Nakon Egera, jučer nije bilo lako s Reccom. Uopće nisam shvatio što je bilo na kraju. Vidio sam dva naša igrača krvava, a nakon toga smo mi dobili isključenje! Najvažnije je da smo slavili. Danas je bilo bitno dobiti rat, ali sutra nas čeka novi – izjavio je strijelac 4 pogotka Felipe Perrone.

-Imali smo veliko vodstvo, ali smo se umorili, a oni su se vratili. Penali su pitanje sreće, mogla su slaviti oba tima, ali oni su promašili, a mi pogodili i slavili. Finale s Olympiakosom bit će jako teško – rekao je Xavi Garcia.

-Čestitke momcima na igri i svemu što su izdržali danas. Zbilja im nije bilo lako. Uopće neću komentirati ovo na kraju, nema smisla. U finalu smo, svoje smo napravili, a sutra ćemo dovršiti ono po što smo došli – rekao je pomoćni trener Juga Mile Smodlaka.

-Bila je ovo zanimljiva utakmica. Jug je pobijedio i čestitam im. Puno bolje su otvorili utakmicu, a mi smo gonili rezultat do kraja. Došli smo do penala, ali Jug je bio bolji. Sretno u finalu!- izjavio je trostruki strijelac Pro Recca Sandro Sukno nakon poraza njegove momčadi.

-Bila je ovo odlična utakmica. Vratili smo se iz velikog zaostatka i na kraju poravnali. Dali smo najbolje od sebe, ali smo imali sreće što smo uopće došli do penala. Izgubili smo u raspucavanju, ali ne žalimo, nismo mogli bolje od ovoga. Sutra će se sastati dva vrlo razočarana tima, mi i Szolnok – kazao je igrač Recca Duško Pijetlović.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist