DuList PROMO

KNJIGA NA DAR Osvojite lepršavi roman Alice Peterson!

Alice Peterson

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje svoja 3 vjerna čitatelja romanom Alice Peterson „Od ponedjeljka do petka“.

Ne propustite knjigu koja će vas zavesti od prve stranice!

Slatki roman autorice Alice Peterson o grupi šetaća pasa skočio na vrh ljestvice i „zapalio“ Veliku Britaniju. A onda ju je, vjerojatno, još više pozitivno šokiralo kada je shvatila da je njena knjiga, „Od ponedjeljka do petka  svrgnula „Pedest nijansi sive“ na drugo mjesto.

Što bi vi napravili da imate 34 godine i oporavljate se od toga što ste ostavljeni dva tjedna prije vjenčanja?
1. kupili psa i počeli ga šetati
2. upoznali ostale šetače pasa u parku
3. našli dooobrog podstanara od ponedjeljka do petka
4. ….

Gilly Brown je slomljena nakon što je ostavljena pred samo vjenčanje od svog zaručnika, savršenog muškarca Edwarda. Knjiga počinje kada Gilly potpuno slučajno susreće svog bivšeg zaručnika kako kupuje sa svojom novom zaručnicom. Samo iskustvo je veliki šok – Ed se iselio i vrlo brzo ponovno zaručio, a Gilly je zaglavila i „valja“ se u vlastitom jadu. Ubrzo ona i pas Ruskin planiraju preseljenje na selo, no stari poznanik, konzultant koji prodaje nekretnine, savjetuje je da iznajmi sobu koja joj je viška i da ostane u Londonu jer taj grad pruža puno više mogućnosti kada si „solo“.
Gilly se logira na web stranici „Od ponedjeljka do petka“ koja je specijalizirana za najam preko tjedna u Londonu. Nakon nekoliko loših iskustava, pojavi se glamurozan Jack Baker i ona tom privlačnom, zgodnom i dinamičnom strancu iznajmi sobu. Jack je tajanstveni muškarac koji se bavi TV produkcijom, no Gilly se ne zadovoljava tim i želi znati više o njemu – kuda odlazi vikendom?
U isto vrijeme , Gilly susreće Guya u skupini šetača pasa s kojim se druži svakog jutra. U toj skupini je šaroliko društvo kojih povezuje ljubav prema psima. No, ubrzo Guy postaje bitna karika u životu Gilly ali on ima curu, pa sve ostaje u granicama parka.
Podrška koju ljudi imaju od svojih pasa je jasno prikazana u ovom romanu i Gillyn pas Ruskin pomaže joj pronaći ljubav, pa čak i ima mišljenje o ljudima u njezinu životu. On ju prati tijekom većeg dijela knjige.
Iako Gilly nedostaje muškarac u životu ona ima vrlo veliku mrežu prijatelja, obitelji i susjeda koji ju podržavaju i prate na putovanju u potrazi za srećom.

Sve u svemu, „Od ponedjeljka do petka​​“ je vrlo ugodna priča o odnosima i prijateljstvu. To je također priča u kojoj glavna junakinja slijedi svoje srce, i ne brine o stvarima koje ne može promijeniti kao što je njezin 35. rođendan koji slijedi. To je knjiga koja će vas nasmijati i rasplakati u istom trenutku.

Nagradno pitanje: Navedite ime glavne junakinje romana „Od ponedjeljka do petka“.

Točne odgovore i Vaše podatke (ime, prezime i kontakt) pošaljite na info@dulist.hr uz naznaku „Knjiga na dar“.

Tri najbrža čitatelja koja odgovore točno na pitanje dobit će na poklon ovaj lepršavi i zabavni roman.

Pročitajte još

KOMPOSTANA METKOVIĆ Potrebna oprema pristiže prema planiranim rokovima

Dulist

Palma Čargo jedrit će za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu!

Dulist

Zlatna elegancija: putovanje u carstvo luksuznih ručnih satova

Dulist