DuList IN

KLUB STRANACA Kolači iz cijelog svijeta u humanitarne svrhe!

KLUB STRANACA Kolači iz cijelog svijeta u humanitarne svrhe!

Dubrovački Klub stranaca poziva na godišnje druženje ispred Sponze u subotu, 6. lipnja, od 10 do 14 sati, uz mogućnost kupovanja domaćih kolača koje su ispekli članovi kluba i time predstavili tradiciju njihove rodne zemlje. Sav prihod akcije bit će doniran Dubrovačkom domu Maslina za djecu i mlade.

– Očekujemo slatke delicije iz Velike Britanije, Amerike, Austrije, Australije, Kanade i mnogo drugih zemalja, uključujući naravno i predstavnike hrvatske reprezentacije kolača. Isto tako, imat će te mogućnost kupovanja rabljenih knijga na engleskom jeziku uz povoljne cijene od 15 kuna po knjizi – kažu iz Kluba stranaca.

Za one koji neznaju, Dubrovacki Klub Stranaca od 2009. godina pridonosi dobrobiti čitave zajednice u Dubrovniku i okolici, kroz razne akcije humanitarnog karaktera i kulturno društvene događaje. Članovi kluba dolaze iz cijeloga svijeta i odabrali su Dubrovnik ili je Dubrovnik odabrao njih kao stalni dom.

Prihod ove akcije će biti pridodan sredstvima prikupljenim u humanitarnoj akciji koju je Dubrovački Klub Stranaca nedavno organizirao. U ožujku je organizirana internet aukcija slike koja je donacija našeg istaknutog autora Duška Šibla. Najvišu ponudu i pobjedu na aukciji osigurala je RWE Energia iz Zagreba i Quickborn Hilft e.V. iz Hamburga.

Cjelokupna dobivena suma ide u korist Doma za djecu Maslina iz Dubrovnika.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo