Politika

Kisić: Izbore provodimo demokratski i tajno

Nećemo medijski voditi kampanju oko temeljnih ogranaka, niti je to ikad bio slučaj – rekao je Antun Kisić, potpredsjednik Gradskog odbora HDZ-a

gotovo ponovivši riječi svoje stranačke šefice Dubravke Šuice. A, naravno, po pitanju kandidature Blaža Peza za čelnu poziciju u dubrovačkom ogranku.

Iako to nije bila tema danas sazvane press konferencije Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću, novinare je zanimalo zašto na istu kao šefica i ogranka i kluba nije došla Šuica. Je li razlog tome pokušaj izbjegavanja odgovaranja na pitanja o Pezovoj kandidaturi, zanimalo je novinare na što je Kisić odgovorio:

– Ona je prva žena HDZ-a, a ja sam potpredsjednik Gradskog odbora, koji prati ovaj dio o nezakonitostima rada Gradskog vijeća i nije nužno da gospođa Šuica bude tu. Nema razloga da bi ona izbjegla bilo kakvo pitanje – govorio je Kisić, na kraju istaknuvši kako je dubrovački HDZ uvijek demokratski i tajno provodio sve izbore.

– Pozdravljamo svačiju kandidaturu i demokratizaciju da bude više kandidata na svim razinama – zaključio je Kisić.

 

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O PROMETNOM REŽIMU OKO GRADA ‘Kažnjavamo građane, a turisti nam besplatno dolaze na Pile!’

Dulist

Maro Kristić poziva sve u tijelima Dubrovačkog saveza športova na podnošenje ostavki!

Dulist

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija