Aktualno

Kiša, sunce i temperature do 25 stupnjeva

Mačka na sunce

Od srijede navečer do petka u cijeloj će Hrvatskoj biti vrlo promjenjivo s dosta oblaka, ali i sunčanih razdoblja.

Povremeno će biti pljuskova i grmljavine, a na Jadranu će biti jakog pa i olujnog juga. U petak je mjestimično moguća i tuča. Od petka će ponovno biti sunčano pa i vruće
Do kraja dana će biti sunčano uz slabu do umjerenu buru i najviša dnevna temperatura zraka posvuda će biti od 20 do 25°C.

U srijedu će u većini krajeva biti pretežno sunčano uz promjenjivu naoblaku, najviša dnevna temperatura posvuda će biti od 20 do 25°C.

U četvrtak će u cijeloj zemlji biti promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima, te mjestimičnom grmljavinom. Na Jadranu će puhati jako jugo, na otvorenom moru s olujnim udarima. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 20°C. Najviša dnevna posvuda će biti od 20 do 25°C.

U petak će u većem dijelu zemlje biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku.. Krajem dana će se ponovno jače naoblačiti uz povremene pljuskove. Na  Jadranu će puhati umjereno do jako jugo. Jutarnja temperatura od 15 do 20°C, najviša dnevna posvuda od 20 do 25.

U subotu će u većini krajeva biti pretežno sunčano uz promjenjivu naoblaku. U cijeloj zemlji puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo na otvorenom dijelu Jadrana. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 20°C, najviša dnevna posvuda će biti od 21 do 26°C.

Nedjelja će posvuda biti pretežno sunčana. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni. Temperature će biti bez veće promjene.
 

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist