Sport

‘KAP VODE – OCEAN LJUBAVI’ MNK Square protiv Futsal Dinama za Afriku

'KAP VODE - OCEAN LJUBAVI' MNK Square protiv Futsal Dinama za Afriku

Župa sv. Mihajla u studenom prošle godine pokrenula je veliku humanitarnu akciju ‘Dubrovnik za Afriku: Kap vode – ocean ljubavi’.

Cilj ove akcije je prikupljanje novčane pomoći za izgradnju vodoopskrbnog sustava u selima Župe sv. Franje Asiškog u Monduli Juu u sjevernoj Tanzaniji, gdje djeluje hrvatski misionar pater Tomislav Mesić.

Vodoopskrbni sustav koji se planira izgraditi od smrti će spasiti siromašno stanovništvo koje se već mjesecima bori s velikim sušama i bolestima (tifus, dizenterija i malarija). Vrijednost investicije je 30 tisuća eura, a akciju su podržali Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija te Dubrovačka televizija kao službeni medijski pokrovitelj.

U akciju se uključio i MNK Square Dubrovnik, koji će u petak, 24. veljače od 19 sati u dvorani u Gospinu polju igrati utakmicu humanitarnog karaktera. Protivnik je Futsal Dinamo iz Zagreba.

-Pozivamo vas da u petak dođete u Gospino polje, podržite MNK Square u velikom derbiju 1. HMNL i pritom sudjelujete u ovoj velikoj humanitarnoj akciji – ističu organizatori.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist