Aktualno

KAMEN OŠTETIO AUTO NAŠOJ SUGRAĐANKI ‘Jedan mi je pao na glavu, ovo se stalno događa!’

KAMEN OŠTETIO AUTO NAŠOJ SUGRAĐANKI 'Jedan mi je pao na glavu, ovo se stalno događa!'

Neželjena nezgoda dogodila se ovog četvrtka našoj sugrađanki M.L.Z. na području Viktorije. Naime, uslijed obilne kiše, na njen se automobil odronio kamen! O svemu su je obavijestili prijatelji koji su fotografiju udubljenog auta vidjeli na poznatoj grupi na Facebooku. Naša sugovornica te djelatnica Turističke i ugostiteljske škole pričekala je završetak nastave kako bi se mogla uživo uvjeriti u oštećenje auta. Inače, bilo je parkirano na Sanitatovom parkirališnom mjestu u ulici koja vodi prema Viktoriji. Kad smo se čuli s njome, čekala je djelatnike Policije da dođu na očevid, a i tada su se kamenja nastavila odranjati.

-Evo još jedan je pao! I kad sam došla poviriti, jedan manji kamen mi je pao na glavu i odbio se opet od auto. Vjerujem da je to palo s ove stijene kod puta koji vodi na magistralu. Parking je cijeli ‘popunjen’ kamenjima. Morala sam sjesti u auto – priča nam sugrađanka.

– To se stalno događa u ovom dijelu Grada. I prije je bilo ovakvih slučajeva, na istom mjestu. Moji kolege govore kako su im zbog odrona kamenja uvijek oštećena auta. Nemamo nigdje parkirati, već na Sanitatovom mjestu. Plaćamo i to se događa. Zvala sam osiguranje, rekli su mi da čekam policiju i da tražim odštetu, ali da ne znaju još od koga – naglašava sugrađanka i ističe da, iako se nekoliko puta zvalo nadležne institucije i apeliralo po ovom pitanju, ništa se nije poduzelo.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist