DuList IN

Kako je dobro vidjeti vas opet…

Kako je dobro vidjeti vas opet...

TT Queen Miri, Okto i Rarity – tri jahte, tri ljepotice usidrile su se u blizini Lokruma i uljepšale jutarnji subotnji prizor.

Kako je dobro vidjeti vas opet...

Queen Miri nas je već posjetila prošle godine u lipnju, a tada smo pisali kako je riječ o jahti u vlasništvu multimilijardera Sheldona Adelsona. Ova luksuzna ljepotica duga je 92 metra, ima 18 kabina te može primiti 36 gostiju, a nosi ime Adelsonove supruge Miriam. Sheldon Adelson slovi za najvećeg donatora američkog predsjednica Donalda Trumpa kojem je donirao oko 30 milijuna dolara. Izgrađena je 2004. godine, a svoju renovaciju doživjela je 2016. godine. Za unutarnji dizajn zadužen je Studio Massari.

Kako je dobro vidjeti vas opet...
Queen Miri

U akvatorij otoka Lokruma doplovila je i 66 metara duga 10 metara široka jahta ‘Okto’, talijanskog proizvođača ISA Yachts. Odlikuje je zanimljiv vanjski dizajn (kombinacija crnog i srebrnog čelika), djelo Andree Vallicellija, kojeg ljubitelji jahti na brojnim specijaliziranim forumima kritiziraju. Unutar jahte može boraviti 10 gostiju u šest kabina koje se sastoje od glavne kabine punih zraka, VIP apartmana, tri dvokrevetne sobe s kupaonicom i jedne kabine. Okto je promijenila vlasnika početkom veljače prošle godine, a Dubrovnik je posjetila i 2014..

Kako je dobro vidjeti vas opet...
Okto

Rarity je luksuzna moderna jahta duljine 53,3 metra. Sagradila ju je tvrtka Rossinavi 2008. godine. Ima maksimalnu brzinu od 17 čvorova te može primiti 12 gostiju u šest kabina. Njome je u Grad 2019. godine stigao popularni američki glazbenik Jon Bon Jovi na odmor u Hrvatskoj. Tijekom ljeta, tjedni najam ove jahte košta 235 tisuća eura.

Kako je dobro vidjeti vas opet...
Rarity

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist