Sport

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE Četiri medalje za judoke iz naše županije

judo 25

Kadetsko prvenstvo Hrvatske u judu održano je ove subote u Zagrebu te su na njemu nastupili i klubovi iz Dubrovačko – neretvanske županije i to Judo klub Ura Nage, Judo klub Konavle Cavtat, Judo klub Dubrovnik 1966 i Judo kluba Dubrovnik. Kristijan Konjevod iz Judo kluba Ura Nage postigao je najbolji rezultat osvojivši srebrnu medalju. Briljirala je također i Nika Viđen iz Judo kluba Dubrovnik 1966 koja je u kategoriji do 57 kilograma osvojila broncu, a broncu su osvojile i Petra Đurković iz Judo kluba Konavle Cavtat te Šejla Škaljić iz Judo kluba Ura Nage u kategoriji do 44 kilograma.

Za Judo Klub Ura Nage nastupila je i Dubravka Marković koja je osvojila peto mjesto u kategoriji do 52 kilograma. Za Judo Klub Dubrovnik 1966 Marko Prkačin u kategoriji do 46 kilograma osvojio je sedmo mjesto, Luka Lončar u kategoriji do 73 kilograma nalazi se na također sedmom mjestu kao i Maroje Štrljić u kategoriji do 90 kilograma.

Član Judo kluba Dubrovnik Đuro Bunda osvojio je peto mjesto u kategoriji do 46 kilograma, dok je Filip Matušan iz istog kluba osvojio sedmo mjesto kao i Bela Luka Nagy u kategoriji do 50 kilograma.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

SVJETSKO PRVENSTVO U JUDU U ABU DHABIJU Nastupaju Petrunjela Pavić, Ivana Šutalo i Iva Oberan!

Dulist

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist