Sport

Jugovi seminari u Projektu Olympic hopes

Jugovi seminari u Projektu Olympic hopes

U organizaciji VK Jug Croatia osiguranje od 18. do 20. listopada u Hotelu Argosy na Babinom kuku održat će se dva stručna seminara s ciljem okupljanja trenera mlađih uzrasta i managera klubova koji sudjeluju u Projektu Olympic hopes (Jug CO, Jadran HN, Cattaro, Primorac i Budva).

Cilj stručnih seminara jest na jednom mjestu kroz predavanja, razgovore i sudjelovanje na okruglim stolovima raspravljati o temama vezanim uz napredak vaterpola, s naglaskom na rad s mladima.

Kroz dva predavanja upoznat će se s fizičkom pripremom mladih vaterpolista. Posebnu pažnju posvetit će se upoznavanju trenera sa sportskim ozljedama i njihovim posljedicama, a dio seminara posvetit će se i ulozi psihologa u radu s trenerima, sportašima i roditeljima.

Također, najbolji hrvatski suci održat će predavanje na temu novih pravila koja su donesena prije nekoliko mjeseci, a koja će se primjenjivati kroz natjecanja u sklopu projekta Olympic hopes.

Managere i direktore klubova želi se upoznati s činjenicom da danas sport u EU stvara vrijednost od nekoliko stotina milijardi eura što čini cca 4 posto BDP-a Europske unije te osigurava radna mjesta za 15 milijuna ljudi ili 5,4 posto radne snage.

Kroz praktične primjere i interakciju s priznatim stručnjacima za sportski marketing želi se omogućiti nova saznanja i moderniji pristup u traženju sponzora.

Predavači na seminaru bit će:

– Ratko Rudić, sportski direktor HVS-a

– Gordan Kožul, najbolji hrvatski sportaš 1999. i 2002. godine, član Komisije za marketing i komunikaciju pri Europskim olimpijskim odborima (EOC)

– Milivoj Dopsaj, doc. dr. Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu

– Josip Ivičić, predstavnik vodeće regionalne agencija za sportski marketing

– Tatjana Mitrović, sportski psiholog i psihoterapeut

– doc. dr. sci. Marko Margaritoni, dr. med. – službeni liječnik VK Jug Croatia osiguranje

– Maro Balić, dugogodišnji trener vratara VK Jug Croatia osiguranje

– Vlaho Radičević, vaterpolski sudac s međunarodnim iskustvom

Cjelokupni program seminara možete skinuti u prilogu 'Dokumenti za download'.
 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist