Sport

JUGAŠI NAJAVLJUJU UTAKMICE SEZONE Vodimo vas na Jug – Mladost! 

JUGAŠI NAJAVLJUJU UTAKMICE SEZONE Vodimo vas na Jug - Mladost! 

U srijedu, 22. travnja s početkom u 19 sati u Dubrovniku se igra prvi polufinalni ogled između VK Jug Croatia osiguranja i HAVK Mladost iz Zagreba.

U suradnji s VK Jug, DuList je pripremio 2×2 ulaznice za najvjernije i najbrže navijače! Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite ulaz na ovu iznimno važnu utakmicu!

Samo par dana kasnije, u subotu, 25. travnja igrat de se druga polufinalna utakmica u Zagrebu, a ako nakon dva susreta niti jedna momčad ne ostvari dvije pobjede – eventualna treda utakmica, tzv. majstorica, je na rasporedu u srijedu, 29. travnja u Gružu. S obzirom da su u prošloj sezoni vaterpolisti Mladosti izbacili Juga upravo iz polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske i tako dubrovačkoj momčadi onemogudili obranu titule, sasvim je razumljivo da u su redovima Juga svi oprezni i upozoravaju na kvalitetu suparnika. – I u protekla dva polufinala s Mladosti Jug je ušao motivirano i borbeno, ali jednostavno nije išlo. Treba bit pošten i priznati da nam Mladost ne leži. Bit de sigurno teško. Ipak, kvaliteta je na našoj strani i nadam se da demo konačno odigrati prave utakmice i da demo se plasirati u finale – izjavio je Mile Smodlaka, pomodni trener VK Jug Croatia osiguranje.

Igrači najavljuju veliku borbu, svjesni koliko bi značio plasman u finale doigravanja i mogudnost igranja utakmica za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Australac u redovima Juga Aaron Younger kaže kako je momčad spremna za izazove polufinalnih susreta. – Oni su mladi, brzi i igraju odličan vaterpolo, a uza sve to, nismo se baš dobro proveli s njima u posljednje vrijeme. No, mi znamo da više nemamo prava na grešku i potrudit demo se pobijediti u ovim polufinalnim dvobojima. S obzirom da utakmica nede biti na TV-u, iskreno se nadam da de navijači dodi u Gruž i pomodi nam u ovim utakmicama. Trebamo ih! – rekao nam je Aaron Younger, igrač VK Jug CO. Hrvatski vaterpolski savez je kao nositelj TV prava za utakmice doigravanja Prvenstva Hrvatske ista ustupio HTV-u koji nije pokazao zanimanje za prijenos polufinalnih ogleda između Juga i Mladosti. Stoga je jedini način da se dubrovačka utakmica pogleda – dolazak u Gruž. Ulaznice, po cijeni od 30 kuna (uz predočenje pokaza JP Libertas cijena je 10 kn) mogu se kupiti u fan shopu VK Jug Croatia osiguranje u zgradi Atlant centra ili sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena u Gružu.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist