Sport

JUGAŠI DOČEKALI JEDINSTVEN DAR ‘Neka bude prvak Hrvatske i slavodobitnik Alke!’

JUGAŠI DOČEKALI JEDINSTVEN DAR 'Neka bude prvak Hrvatske i slavodobitnik Alke!'

Kad su Jugaši početkom lipnja u Budimpšeti postali prvaci Europe stizale su čestitke sa svih strana, a jednu od najposebnijih uputio im je alkar i višestruki slavodobitnik Sinjske alke Denis Gugić, koji je predsjedniku VK Jug CO Lukši Jakobušiću poklonio konja iz svoje ergele.

A u subotu u podne u Kojan Koralu u Radovčićima konačno je obavljena i primopredaja vrijednog i znamenitog dara, prelijepe kobile imena Snow Queen.

-Nakon veličanstvenog uspjeha Juga mi smo se iz zafrkancije slikali na hipodromu, objavili selfie i poslali našem predsjedniku Jakobušiću. I iz te zafrkancije nastala je ideja koja je danas ostvarena. Ja sam svoje ispunio. Nemam puno, ali ono što imam sam poklonio – kazao je tom prilikom Denis Gugić.

-Zahvaljujem se obitelji Gugić, posebno Denisu i Ivanu, na ispunjenom obećanju. Konj je došao u Konavle, tako da sad moramo vidjeti što ćemo s njim. Naravno da mi nemamo uvjeta za konja, niti sam prije imao priliku dobiti konja. Hvala Josipi i Peru Kojanu što su omogućili da ga bar dočekamo. Ovdje su izvrsni uvjeti, ali s obzirom da je riječ o vrlo ozbiljnom sportskom konju treba vidjeti što s njim jer s njim treba raditi. Za njegov ozbiljniji razvoj vjerojatno će se vratiti na hipodrom. Bit će to naš, Jugov konj. Plan je da bude prvak Hrvatske u preponskom jahanju i nadam se slavodobitnik Alke. a na Denisu je da pomogne. Ja sam primio dar, a poklonjenom konju se ne gleda u zube -istaknuo je predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić.

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist