Sport

JUG CO vs JADRAN ST Večeras uzvrat polufinala prvenstva Hrvatske

JUG CO vs JADRAN ST Večeras uzvrat polufinala prvenstva Hrvatske

Praznik rada Jugaši će provesti radno. Naime, u srijedu, 1. svibnja, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja u Splitu će igrati 2. poluzavršnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv Jadrana ST.

Igrači Vjeka Kobešćaka imaju se priliku u dvokoraku plasirati u finale doigravanja PH. U prvoj su utakmici bili bolji s 13:12, iako su u 3. četvrtini imali prednost od 6 pogodaka.

Utakmicu nam je najavio trener prve momčadi, Vjeko Kobešćak: ‘Jadran je pokazao koliko je dobra momčad. Čeka nas teška utakmica protiv protivnika koji igra odlično u posljednje vrijeme i ima opravdanu ambiciju ući u finale i doći do dugo iščekivanog trofeja. Jadranu svaka pohvala na dosadašnjim igrama; mi ćemo naravno pokušati polufinalnu seriju završiti u Splitu. Mi se još uvijek tražimo, forma još uvijek nije na željenoj razini i samim time posao u Splitu će nam biti još teži.”

Prije naše utakmice, koja je na rasporedu u 21 sat, drugi susret druge poluzavršnice odigrat će Mornar i Mladost. Hoćemo li finaliste imati nakon drugih utakmica znat ćemo nešto iza 22 sata.

Tekst: VK Jug CO

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist