Sport

Judo klub Konavle-Cavtat kraj sezone obilježio klupskim božićnim turnirom

jk konavle cavtat 1
Judo klub Konavle-Cavtat sinoć je u dvorani OŠ Cavtat obilježio kraj natjecateljske sezone s tradicionalnim klupskim božićnim turnirom za 56 svojih članova i podjelom poklona svoj nazočnoj djeci.
Predsjednik kluba gospar Sado Bečić istakao je da smo imali i više nego uspješnu sezonu. Odlični smo bili na Prvenstvima Republike Hrvatske turnirima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.  Treneri u klubu su ponosni i vrlo zadovoljni rezultatima, a najveći uspjeh je veliki broj djece koja treniraju u nas, i koju zajednički sa roditeljima učimo da budu dobri i uspješni članovi društva.  Rezultati, medalje i pehari dolaze kao proizvod ukupnog rada, rada nas trenera i onoga što donose iz svoje obitelji.
Na natjecanjima smo osvojili ukupno 126 medalja, 45 zlatne, 37 srebrnih i 44 brončanih. Imamo i dva pehara za 1. mjesto ukupno i dva pehara za uzrasni plasman.
Osvojili smo 9 medalja sa svih državnih prvenstava 2023. godine i to: 2 seniorske, 2 juniorske, 2 kadetske, 1 mlađekadetsku i 2 s dječjeg prvenstva Hrvatske. Radimo s četiri trenera u četiri grupe, sa ukupno 90 djece, navode iz kluba.
Foto JK Konavle-Cavtat

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist