Aktualno

Još se ne zna broj zahtjeva za legalizaciju

Jučer je istekao rok za predaju zahtjeva građana za legalizaciju bespravnih objekata.

Na  naš novinarski upit koliko je Grad Dubrovnik sveukupno zahtjeva zaprimio zaključno s nedjeljom 30. lipnja, odgovorili su:
 
 – U tijeku je zapisivanje svih zaprimljene predmeta, nakon čega će se moći utvrditi konačan broj primljenih zahtjeva. Navedena procedura će trajati nekoliko dana zbog velikog obima posla. Najprije se upisivaju predmeti s kompletnom dokumentacijom po redoslijedu zaprimanja, a u sljedećoj fazi se obrađuju zahtjevi s nepotpunom dokumentacijom kako bi se građanima ostavilo dovoljno vremena da se propisani dokumentacija pribavi. Pritom se uvažava broj osoba ovlaštenih za izradu propisane dokumentacije, te obim i zahtjevnost koju iziskuje izrada iste.

Prema naputku Ministarstva od 27. lipnja 2013. godine primjereni  rok za dopunu takvih zahtjeva, odnosno dostavu kompletne dokumentacije, trebao bi iznositi najmanje 60 dana, a u slučaju ako stranka zatraži produženje toga roka iz opravdanih razloga da se njenom zahtjevu udovolji – zaključili su .

Pročitajte još

[FOTO] Na Brgatu uranile visibabe!

Dulist

KOMPLEKS U KUPARIMA Nardelli: ‘Uskoro će se uputiti prijedlog prema Vladi o definiranju rokova’

Dulist

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija