Aktualno

Još jedna nagrada za film ‘Come home – Konavle’

konavle film

Turistička zajednica Općine Konavle uručena je još jedna nagrada za film ‘Come home – Konavle’. Naime, na 24. međunarodnom natjecanju turističkog filma i multimedije ‘The Golden Citygate’ koji se odvija tijekom jednog od najvećih turističkih sajmova – ITB Berlin, film ‘Come home – Konavle’ osvojio je Golden star (Zlatnu zvijezdu) u kategoriji Region International. Riječ je o filmu koji je nastao u produkciji Balduči film-a i u režiji Herve Tirmache-a.

Golden City Gate je kreativan i inovativan način izraživanja u turističkoj industriji koji se od 2001. održava tijekom ITB-a u Berlinu kao međunarodno natjecanje turističkog filma i multimedije.

Na natjecanju se predstavljaju filmovi raznih kategorija. Prijavljeni filmovi prikazuju se profesionalnim stručnjacima iz različitih država, gradova, hotelskih, nacionalnih i međunarodnih turističkih udruženja, kao i posjetiteljima turističkih sajmova. Pristigli filmovi ocjenjuju se na temelju koncepta i kreativnosti, informacijske vrijednosti, vizualne izvedbe, glazbe, dizajna, emocija, harmonije. Uzima se u obzir čak i interaktivnost web stranica. Žiri se sastoji od 45 stručnjaka iz područja turizma, marketinga, filma, IT-a, odnosa s javnošću, glazbe, oglašavanja, dizajna, a sudjeluju i ministri, veleposlanici i javne institucije. Precizan izbor sudaca jamči profesionalan i raznolik spektar stručnosti kako bi se dobila profesionalna i objektivna ocjena. Službeni pokrovitelj natjecanja je Savezna udruga njemačkih filmskih i av producenta e.V. u Wiesbadenu.

Pročitajte još

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist