Sport

JOŠ DANAS PRIJAVE ZA DIVLJU LIGU Ples kuglica u četvrtak kraj dum Marina

divlja liga finale kokoti fun h2o 2022 32

Još danas traju prijave za ovogodišnje Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu – Divlju ligu 2023., nakon čega će se znati koliko će sastava ovog ljeta igrati za naslov pobjednika. Brane ga Kokoti, koji su prijavili i teren. Bit će domaćini u Zatonu.

Prijavu je već dostavio i doprvak FUN H2O Mlini, i on je prijavio teren, isto je napravila i brončana Porporela… Teren je prijavio i Kamen mali (Cavtat), zatim Lukovica (Plat). Prijavljen je i Bellevue. Napravila je to ekipa Plaža Bellevue. Tu je i teren u Mokošici, u Vapora. Trebalo bi se igrati i na Dančama…

Ove godine je novi sustav natjecanja, nove su propozicije. Ždrijeb je u 8.30 sati u četvrtak, 27. srpnja kraj dum Marina.

-Dva legendarna igrača, danas treneri Sandro Sukno i Elvis Fatović, prvi aktualnog prvaka Europe i Italije PRO Recca, a drugi španjolskog prvaka CNA Barcelonete, izvlačit će kuglice. Uz njih u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković i Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća – navode organizatori Divlje lige.

Prve utakmice igraju se u subotu, 29. srpnja, u Mlinima. Natjecanje u drugim skupinama počinje u ponedjeljak, 31. srpnja.

Nakon što se zaključe prijave znat će se kalendar natjecanja. Finalni dan je u Portu. Tko će na skalinima crkve svetog Vlaha podignuti pokal prvaka?

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist