Aktualno

JGP LIBERTAS PONOVO VOZI Preporučljivo nošenje maski i održavanje metra udaljenosti

Sukladno odluci Vlade, od ponedjeljka JGP Libertas krenuo je s postupnom uspostavom prijevoza na gradskim i prigradskim linijama. U narednom razdoblju vozni red će se prilagođavati i mijenjati prema potrebama korisnika te će ovisit o razvoju epidemiološke situacije i naputcima nadležnih tijela. Do 1. svibnja neće se obavljati naplata, no od 28. travnja za sve korisnike javnog gradskog prijevoza počinje prodaja mjesečnih karata za svibanj na šalterima Libertasa.

S ciljem sprečavanja mogućnosti prijenosa zaraze korona virusa, a sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Libertas će, poručuju iz ove tvrtke, obavljati redovitu sveobuhvatnu dezinfekciju i čišćenje vozila. Također, prilikom ulaska u svako vozilo obavljat će se dezifekcija ruka putnicima. Unutar vozila važno je održavati tjelesnu udaljenost od najmanje jednog metra te se svim putnicima preporuča korištenje zaštitne maske. Radi zaštite kako vozača tako i putnika javnog gradskog prijevoza u svakom vozilu je i kontrolor, a kako bi se osiguralo provođenje mjera.

Pročitajte još

Dubrovačkoj bolnici Vlada osigurala 28 milijuna za otplatu duga

Dulist

Prof. Salčić: Čak 70 posto žena pretrpjelo je neki oblik nasilja

Dulist

TRAŽE SE KOLENDARI Bili veliki ili mali, pošaljite svoju snimku i osvojite nagradu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija