Aktualno

Jet2.com i ove godine leti za Dubrovnik

jet2 com

Niskotarifna britanska aviokompanija Jet2.com i ove će godine Dubrovnik, Pulu i Split povezivati s pet gradova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tim povodom danas je u hotelu Lapad  usluge i aktivnosti kompanije,  sustavu turističkih zajednica, hotelijerima i medijima predstavio komercijalni direktor kompanije Steve Heapy. 

Jet2.com je niskotarifna aviokompanija koja je prošle u Hrvatsku dovela oko 50 000 putnika. Što se pak tiče planova i strategije razvoja na području Hrvatske, Steve Heapy je istaknuo kako će letovi ove kompanije iz Manchestera, Leeds Bradforda, Newcastlea, Edinburgha i Belfasta, početi idućeg tjedna, a trajat će sve do kraja listopada. Također ova kompanija ove godine namjerava prevesti 300.000 putnika. Jet2.com u ovom trenutku ima flotu od 44 zrakoplova koji lete prema 48 gradova i do danas je prevezla  više od 25 milijuna putnika. Povećanje broja letova za Dubrovnik ostvarila je za 48 posto, a u 2012. uvodi i dvije nove rute – Newcastle-Dubrovnik i Manchester – Pula. Predstavljen je i njihov touroperator Jet2olidays osnovan 2007. godine, preko kojeg je samo u 2010. godini prevezla 98.000 putnika, a u 2011. godini 200,000 putnika.

Banner 300x250 DU 1

Baza Jet2.com je u zračnoj luci Leeds Bradford, a lete iz osam britanskih zračnih luka, a kompanija ima velike ambicije za ovu godinu, budući da je prošle ostvarila svoj rekord prevezavši 4,2 milijuna putnika.
 

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist