Grad

JESU LI SVI NA BROJU? Pred gradskom upravom krenula provjera covid potvrda

Ovog utorka, 16. studenog započela je proširena upotreba COVID potvrda koje od danas trebaju svim zaposlenicima državnih i javnih službi, ali i građanima koji se koriste njihovim uslugama. Zaposlenici koji nemaju dokaz o cijepljenju ili preboljenju moraju se dva puta tjedno testirati. Kao što je već jučer najavljeno, COVID potvrde ili dokaz o testiranju potrebne su i svim službenicima i namještenicima Grada Dubrovnika, a isto se odnosi i na zaposlenike Dubrovačko-neretvanske županije. Provjerili smo stoga jutros prije 8 sati kako sve funkcionira.
Ispred zgrade na adresi Pred Dvorom 1, koju dijele Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija zaposlenike Županije dočekuje osoba zadužena za pregled covid potvrda, dok se isti posao za Grad Dubrovnik obavlja neposredno nakon samog ulaza u zgradu.
Zaposlenici koji nemaju dokaze o cijepljenju i preboljenju, testirali su se na punktu u Solitudu.

Pročitajte još

VRATA OD PONTE U LOŠEM STANJU Pukla kamena greda, drži je štica. Pitali smo DPDS kad će obnova

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Grad uputio poziv za prijedloge programa 1050. Feste sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija