Grad

JESU LI SVI NA BROJU? Pred gradskom upravom krenula provjera covid potvrda

Ovog utorka, 16. studenog započela je proširena upotreba COVID potvrda koje od danas trebaju svim zaposlenicima državnih i javnih službi, ali i građanima koji se koriste njihovim uslugama. Zaposlenici koji nemaju dokaz o cijepljenju ili preboljenju moraju se dva puta tjedno testirati. Kao što je već jučer najavljeno, COVID potvrde ili dokaz o testiranju potrebne su i svim službenicima i namještenicima Grada Dubrovnika, a isto se odnosi i na zaposlenike Dubrovačko-neretvanske županije. Provjerili smo stoga jutros prije 8 sati kako sve funkcionira.
Ispred zgrade na adresi Pred Dvorom 1, koju dijele Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija zaposlenike Županije dočekuje osoba zadužena za pregled covid potvrda, dok se isti posao za Grad Dubrovnik obavlja neposredno nakon samog ulaza u zgradu.
Zaposlenici koji nemaju dokaze o cijepljenju i preboljenju, testirali su se na punktu u Solitudu.

Pročitajte još

Znate li što je certifikat ‘Prijatelj mora’?

Dulist

‘THE TRAVEL DETECTIVE’ PETERA GREENBERGA Još jedna izvrsna promocija Dubrovnika na američkom tržištu

Dulist

DIGITALNI NOMADI U GRADU Ambasadorice inicijative održale interaktivnu radionicu u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija