DuList PROMO

Jesenski blues u Zari

Jesenski blues u Zari

Jeste li ikad razmišljali o fenomenu mode? Zar ne bi bilo jednostavnije svake godine nositi isto, poput nekih uniformi, i tako bismo uštedjeli na materijalima, proizvodnji i pomogli prirodi. A također bi i trošili puno manje. Ali ne, onda ne bi bilo čarolije stalne promjene onoga što nosimo na sebi i gledamo na drugima. Fascinantnost mode je da se stalno mijenja, uvijek je lijepo nešto novo, nešto drugačije. Ono što nam je bilo neprivlačno, u nekom drugom trenutku postaje privlačno. To je čarobna formula mode, nikad se ne nosi isto, a opet sve ono staro dolazi u obzir, sve se uvijek iznova može iskombinirati. To je fenomen, da nam se uvijek sviđa nešto drugačije, nešto novo, a opet staro. Ta uzbudljivost promjene, iščekivanje što će se nositi iduće sezone, magija je mode.

Uzbuđenje promjene
Volite visoku modu, ali ipak ne želite izdvajati cijelo bogatstvo na pojedine komade? Zara Black Friday Black Friday je pravo mjesto za vas jer je tako elegantna, ženstvena, fluidna. Jedan od vodećih svjetskih brendova, proizvodi ekstremno puno odjeće koja u rekordnom roku stiže do kupaca, te izložena roba biva brzo zamijenjena novim modelima.

Brza izmjena modela znači i to da se kupci brzo vraćaju u trgovinu pogledati što je novo. Zara vas obasipa sa novim modelima tolikom brzinom da je teško procesuirati sve te modele, krojeve, boje i općenito odjevne predmete.

Zara vas iznenađuje svake nove sezone, a sa sezonskim popustima nudi ih po nevjerojatnim cijenama. U Zari uvijek možemo naći nešto svečano, nešto sportsko, nešto elegantno i nešto ležerno. I onda kad nam se ne sviđa novi modni trend, uvijek možemo iskopati neki klasik, nešto što možemo provući baš svake sezone.

Manje je više
Ove jeseni se nosi minimalizam. Jednostavni krojevi, jednodijelni kostimi, umjerenost detalja. Nakon šarenog i ukrasima bogatog ljeta – jer, ljeti prolazi baš sve – došla je povučena i samozatajna jesen. Jesen je introvertna, sramežljiva, poziva na ušuškavanje na kauču i gledanje filmova. U skladu s takvom atmosferom, jesenski komadi su baš takvi – privlače pozornost ne svojom upadljivošću, već svojom decentnošću.

Kompleti – kraljevi sklada
Tko je još vidio nositi neuparene hlače i majicu? Šalimo se, ali ipak kad su gornji i donji dio outfita, to je vrhunac elegancije. Jesenski kompletići u prijelaznom razdoblju kad još nije toliko hladno da može biti otkriven trbuščić su neodoljivi. Kad nosite kompletić ne trebate brinuti za kombinatoriku. Samo za obuću i torbu. Ali čim ste vi u jednodijelnom komadu, ili dvodijelnom ali uparenom, to je vizualno privlačno i modno usklađeno. Ove jeseni Zara vam nudi baš takve već sparene komade. Tu su najčešće lagane jesenske hlače i topići, od mekanih i podatnih materijala.

Jesenski blues u Zari

U kojoj boji?
Boje su važan aspekt svake modne promjene. Jesenske boje su nekako tradicionalno u bojama otpalog lišća, zagasite koje tvore mimikriju s prirodom. Kestenjasta, puder, sve nijanse svijetlo i tamno smeđe. Osobito je hit boja karamele, koja se zbog svoje neutralnosti lako može upariti s drugim bojama.

Možda kombinacije ove jeseni neće biti pun pogodak za one koji preferiraju ekstravagantniji stil, ali naći će se za svakog ponešto!

Jedna slika govori više od tisuću riječi, tako da radije pogledajte slike iz Zarinog kataloga. I pokušajte se zamisliti u nekoj od kombinacija.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist