DuList IN

MIŠKO OTIŠAO NA GRUDU Jelena Šmanjak je pobjednica Konovizije 2021.

Jelena Šmanjak predstavnica Grude  pobjednica je ovogodišnjeg izdanja Konovizije – natjecanja konavoskih mjesta i sela u pjevanju.

Premijerno održana 2018. po uzoru na Euroviziju, zbog epidemiološke situacije ova konavoska večer zabave 2021. odvila se bez publike te nije bila uživo što je dalo priliku natjecateljima da si daju mašti na volju. U konkurenciji za titulu pobjednika utrkivalo se 15 natjecatelja od kojih su čak 13 bile djevojke i žene. Za nagradu Miško borili su se Lukrecija Hrepić, Ivo Ruso, Anamarija Milković, Matea Bagoje Strujić, Jelena Šmanjak, Matea Stojić, Marija Lujo, Antonia Klaić, Sanja Kovačić, Vojka Trojanović, Jakov Prlenda, Marija Marinović, Jele Vuičić, Mihaela Pavlović i Frane Blažević, a redoslijed nastupa je bio Dubravka, Radovčići, Gruda, Pridvorje, Poljice, Ljuta, Čilipi, Dunave, Cavtat, Karasovići, Mlini, Močići, Zastolje, Pavlje brdo i Zvekovica.

Podsjetimo, Konovizija je dva puta odgađana u nadi da će se epidemiološka situacija popraviti ali, nažalost, to se nije dogodilo. Također, za ovo izdanje, a nakon što su primijećeni neki trendovi koji nisu baš u duhu Konovizije, ujedno osluškujući ‘glas naroda’, osmišljen je novi sustav glasanja kojemu je bio cilj poništiti negativne trendove i unijeti dodatnu dozu uzbudljivosti koji je isproban ovaj petak.

Kao gosti večeri nastupili su glazbenici Niko Bete i Damir Kedžo.

Foto: Vedran Levi/Konovizija

Pročitajte još

DR. ANA BEKIĆ O ESTETSKIM KOREKCIJAMA Dubrovkinje vole neprimjetne zahvate

Maria Prkut

‘VOLIM OVAJ ČAROBNI GRAD’ Goran Višnjić nije propustio s kolegom Boškovićem popiti piće u Antuninskoj ulici

Dulist

Razgovor s Helenom Janjušević, talentiranom Puljankom koja je radila koreografije za Albinu, Indiru, Dina Merlina…

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija