DuList IN

MIŠKO OTIŠAO NA GRUDU Jelena Šmanjak je pobjednica Konovizije 2021.

MIŠKO OTIŠAO NA GRUDU Jelena Šmanjak je pobjednica Konovizije 2021.

Jelena Šmanjak predstavnica Grude  pobjednica je ovogodišnjeg izdanja Konovizije – natjecanja konavoskih mjesta i sela u pjevanju.

Premijerno održana 2018. po uzoru na Euroviziju, zbog epidemiološke situacije ova konavoska večer zabave 2021. odvila se bez publike te nije bila uživo što je dalo priliku natjecateljima da si daju mašti na volju. U konkurenciji za titulu pobjednika utrkivalo se 15 natjecatelja od kojih su čak 13 bile djevojke i žene. Za nagradu Miško borili su se Lukrecija Hrepić, Ivo Ruso, Anamarija Milković, Matea Bagoje Strujić, Jelena Šmanjak, Matea Stojić, Marija Lujo, Antonia Klaić, Sanja Kovačić, Vojka Trojanović, Jakov Prlenda, Marija Marinović, Jele Vuičić, Mihaela Pavlović i Frane Blažević, a redoslijed nastupa je bio Dubravka, Radovčići, Gruda, Pridvorje, Poljice, Ljuta, Čilipi, Dunave, Cavtat, Karasovići, Mlini, Močići, Zastolje, Pavlje brdo i Zvekovica.

Podsjetimo, Konovizija je dva puta odgađana u nadi da će se epidemiološka situacija popraviti ali, nažalost, to se nije dogodilo. Također, za ovo izdanje, a nakon što su primijećeni neki trendovi koji nisu baš u duhu Konovizije, ujedno osluškujući ‘glas naroda’, osmišljen je novi sustav glasanja kojemu je bio cilj poništiti negativne trendove i unijeti dodatnu dozu uzbudljivosti koji je isproban ovaj petak.

Kao gosti večeri nastupili su glazbenici Niko Bete i Damir Kedžo.

Foto: Vedran Levi/Konovizija

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist