Aktualno

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Izvještajno-izborna skupština Udruge specijalne jedinice policije Grof održana je u Platu, u bazi I JP PU dubrovačko-neretvanske 28. siječnja.

Skupština je započela intoniranjem himne RH, minutom šutnje za poginule pripadnike jedinice i sve ostale hrvatske branitelje i civile poginule u Domovinskom ratu te polaganjem cvijeća, paljenjem svijeća i odavanja počasti ispred spomen obilježja poginulim pripadnicima Grofova.

Radni dio nastavljen je predstavljanjem izvješća o radu i financijskog izvješća Udruge za 2022. godinu predsjednika Hasiba Alibegovića, izvješća Nadzornog odbora predsjednika Nikice Lazarevića te izvješća Suda časti predsjednika Maria Kosa. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Nakon toga raspuštena su sva tijela Udruge i pristupilo se izboru novih na mandat od četiri godine.
Za novog predsjednika Udruge SJP Grof jednoglasno je podržan i izabran Nikica Lazarević. Također i svi ostali predloženi članovi u tijela Udruge izabrani su jednoglasno.

Pročitajte još

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Koji mobitel koristite? Ovi modeli trenutno su na meti hakera!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija