Vaše vijesti

“Jedinica” u prekršaju

Naš čitatelj poslao je na e-mail adresu duLista zanimljivu fotografiju autobusa na liniji 1A gradskog prijevoznika "Libertas".

Na priloženoj fotografiji snimljenoj u Mokošici jasno se vidi kako je autobus parkiran na pogrešnoj strani ceste, a jednim dijelom čak i na pločniku uz autobusnu postaju. Treba li posebno isticati kako je riječ o prometnici s označenom punom crtom, čime je prekršaj vozača još očitiji.

Čitatelj upozorava kako taj put koriste mnogi, bilo za ukrcaj na autobus ili samo pješačenje.

– Kako biste zaobišli autobus, morate ili hodati cestom ili se progurati između autobusa i grmlja – piše nam sugrađanin, ujedno se pitajući zašto vozač autobusa nije mogao pravilno parkirati na stajalištu, pa zatim otići u trgovinu ili obližnji kafić, a ne parkirati na pločniku.

– Čini se da se u Dubrovniku automobili parkiraju na autobusnim postajama, a autobusi na pločniku – zaključuje naš sugrađanin.

Pročitajte još

FOTOGRAFIJE IZ ORAŠCA Čitatelj: Sramotno je da se ovako ‘održavaju’ plaže

Dulist

MARKO MUJAN Podvala prometnog izoliranja ‘Dubrovačke Regije’ koja ne pije vodu

Dulist

SUGRAĐANKA O ZMIJAMA U GRADU ‘Samo sam molila Boga da nijedna ne zagmiže’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija