Vaše vijesti

“Jedinica” u prekršaju

Naš čitatelj poslao je na e-mail adresu duLista zanimljivu fotografiju autobusa na liniji 1A gradskog prijevoznika "Libertas".

Na priloženoj fotografiji snimljenoj u Mokošici jasno se vidi kako je autobus parkiran na pogrešnoj strani ceste, a jednim dijelom čak i na pločniku uz autobusnu postaju. Treba li posebno isticati kako je riječ o prometnici s označenom punom crtom, čime je prekršaj vozača još očitiji.

Čitatelj upozorava kako taj put koriste mnogi, bilo za ukrcaj na autobus ili samo pješačenje.

– Kako biste zaobišli autobus, morate ili hodati cestom ili se progurati između autobusa i grmlja – piše nam sugrađanin, ujedno se pitajući zašto vozač autobusa nije mogao pravilno parkirati na stajalištu, pa zatim otići u trgovinu ili obližnji kafić, a ne parkirati na pločniku.

– Čini se da se u Dubrovniku automobili parkiraju na autobusnim postajama, a autobusi na pločniku – zaključuje naš sugrađanin.

Pročitajte još

Zbog dotrajalih instalacija dio stanovnika na Boninovu bez interneta i telefona već tjedan dana

Dulist

IZGUBLJENI U PRIJEVODU Kako je ‘hladna plata’ postala ‘cold salary’?

Dulist

‘Ovo je nedopustivo za turistički Dubrovnik, hitno postavite veće kante za smeće!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija