Vaše vijesti

Mala škola dojenja i Odgovorno roditeljstvo

Roda

Sljedeći tjedan Udruga Roda organizira dvije radionice namijenjene roditeljima i budućim roditeljima.

Prva je u nizu Mala škola dojenja koja će se održati u četvrtak 23. veljače 2011. s početkom u  17.30 sati, u prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15 (na Pilama, preko puta hotela Hilton), u Dubrovniku. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Početak radionice je u 17.30 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Radionica o odgovornom roditeljstvu održat će u petak, 24. veljače 2012. godine, u Dubrovniku, s početkom u 16.30 sati, također, u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15 (na Pilama, preko puta hotela Hilton).

Ova radionica namijenjena je isključivo roditeljima djece predškolske dobi. Na radionici će se diskutirati o pravilnom odgoju djeteta te naučiti kako sačuvati odnos s djetetom i kako postaviti granice bez uništavanja djetetove osobnosti.
Gotovo svi smo se bar jednom našli u situaciji da se dijete baca po podu trgovine jer smo mu odbili nešto kupiti. Dijete je izvan kontrole, a mi izvan sebe od neugode dok su osuđujući pogledi prolaznika uprti u nas. Mnogi će se u tim situacijama još i suzdržati jer su pod pritiskom osude okoline, no ono što se događa iza zatvorenih vrata naših domova temelj je kojeg je bitno postaviti na ispravan način.

Radionice su besplatne. Zbog ograničenoga broja polaznika/ca molimo vas da najavite svoj dolazak na 099 31 77 086.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Za više informacija posjetite nas na www.roda.hr ili na našim Facebook stranicama RODA Dubrovnik.

članice Udruge RODA iz Dubrovnika

Pročitajte još

Zbog dotrajalih instalacija dio stanovnika na Boninovu bez interneta i telefona već tjedan dana

Dulist

IZGUBLJENI U PRIJEVODU Kako je ‘hladna plata’ postala ‘cold salary’?

Dulist

‘Ovo je nedopustivo za turistički Dubrovnik, hitno postavite veće kante za smeće!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija