Vaše vijesti

Antene još uvijek u Šipčinama!

Antene još uvijek u Šipčinama!

Uredništvu duLista javila se stanovnica Šipčina Sanja Šunjić te ukazala kako je problem antena mobilnih operatera na zgradi HEP-a itekako aktualan.

– Javljam se povodom problema s kojim smo suočeni i nakon odluke Ministarstva zaštite okoliša o skidanju antena mobilnih operatera sa HEP-ove zgrade u Šipčinama. Vijest o odluci objavljena je 20. studenog 2011. godine, a do danas nitko nije ništa učinio kako bi se te antene uklonile – upozorava naša zabrinuta sugrađanka te nastavlja:

– Molim Vas u ime svih građana iz toga dijela grada, a posebno jer živim na svega pedesetak metara od te „šume“ zračenja, da djelujemo žurno i aktiviramo sve kako bi potaknuli službe da rade svoj posao. Budući da su oni ostavili operaterima da sami skinu antene, a kako njima to nije u interesu, sve stoji i dalje kako je bilo. Pokušala sam kao pojedinac kontaktirati nadležne službe u Gradu i u Zagrebu, ali nisam uspjela dobiti nikakvu informaciju, osim da se obratim investitorima, koji su naravno na dopise ostali gluhi. Sva tri operatera – žali se sugrađanka te na kraju zaključuje:

– Trebamo se svi organizirati kako bi nešto postigli, a ovo je iznimno važan problem koji se tiče svih nas koji smo zbog nebrige o ljudima nego samo o novcu i profitu, dnevno izloženi ogromnom zračenju.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist