DuList IN

Jedanaesta Festa u ritmu Latina

Recesiji unatoč, veselimo se javiti vam da se iznova okupljamo na danas već tradicionalnoj Festi bogatih sadržaja – javljaju iz Udruge Festa Dubrovnik.

Naravno riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koja iz godine u godinu uoči Feste svetog Vlaha i Dana grada Dubrovnika okuplja brojne dubrovačke i hrvatske estradnjake na velikom koncertu. Humanitarna namjena jedanaeste FESTE sa svih je izvedbi usmjerena obnovi Crkve svetoga Vlaha.  

Program počinje već u četvrtak, 26. siječnja Festom od Klapa, koja se ove godine održava u tvrđavi Revelin, a okupit će jedanaest muških i ženskih klapa uglavnom iz Dubrovačko-neretvanske županije.
Središnji veliki koncert FESTA 2012 DUBROVNIK održava se 27. siječnja, također u Revelinu, a programski se, javljaju organizatori, nastavlja konceptom tematskih cjelina:

Festa od Latina – najuspješnije skladbe popularnog Željka Krušlina Kruške u duetima s poznatim izvođačima iz Hrvatske i susjednih zemalja. Angažirani su i priznati hrvatski instrumentalisti koji zajedno tvore FESTA-orkestar od 15 glazbenika.

Dan kasnije, 28. siječnja je Dubrovačka Rock-parada kojom se nastavlja niz nekad čuvenih, a kroz Festin program obnovljenih okupljanja dubrovačkih glazbenika, ansambala i DJ-a.
Tu je i izložba te promociju knjige o Sv. Vlahu, u srijedu 1. veljače u 19 sati u Saloči od zrcala koja se priprema zajedno s Europskim domom u Dubrovniku, a istog dana u Kazalištu Marina Držića nastup ima mještovita klapa Mareta povodom svoje desete obljetnice postojanja.

U četvrtak 2. veljače na Kandeloru u Luži Festa Dubrovnik organizira Festu od vina s Gospodarskom i Obrtničkom komorom Dubrovačko-neretvanske županije!

Pročitajte još

‘TI SI MOJA DEFINICIJA SAVRŠENSTVA’ Lijepa Dubrovkinja objavila preslatku fotografiju sa sinčićem Maurom

Dulist

Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić kupio Modrićevu vilu na Pantovčaku

Dulist

RUKAVICA JE BAČENA Jarak pozvao 12 masterchefova da kuhaju protiv njegove tetke s Mljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija