Aktualno

JAVNA POHVALA NAČELNIKA Oni su se istaknuli zalaganjem i motiviranošću

Na prigodnoj svečanosti koja se povodom Dana policije, u kontroliranim uvjetima zbog pandemije virusom COVID-19, u utorak, 6. listopada, s vrlo malim brojem sudionika održala u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević javno je pohvalio 14 policijskih i državnih službenika i službenica koji su se tijekom protekle godine u obavljanju svojih poslova i radnih zadataka posebno istaknuli zalaganjem i motiviranošću te profesionalnim odnosom prema svojim radnim obvezama, kolegama i strankama.
Uspješnost rada policije ogleda se u subjektivnom osjećaju sigurnosti naših sugrađana i gostiju. Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija već godinama slove kao jedan od najsigurnijih gradova i županija. To je rezultat svakodnevnog operativnog angažmana naših policijskih i državnih službenika, a posebice onih koji se u tome ističu svojim zalaganjem što je prepoznato od strane njihovih rukovoditelja.
Javne pohvaljeni policijski i državni službenici i službenice ove su godine Zdravka Lasić i Jelena Rajčević iz Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova, Marijana Zovkić iz Službe kriminalističke policije, Boško Vukelić, Miroslav Kravat i Mato Lučić iz Policijske postaje Dubrovnik, Anita Pavlović i Ivan Medak iz Policijske postaje Ston, Željko Mage i Ivica Leho iz Postaje prometne policije Dubrovnik, Ivana Kordić iz Postaje pomorske policije Dubrovnik, Antonio Marušić iz Postaje granične policije Gruda, Dražen Reškovac iz Intervente jedinice policije i Drago Tolj iz Policijske postaje Ploče.

Pročitajte još

GLAVNI PROJEKTANT MOSTA Pipenbaher: ‘Hrvatska mi je jako draga, pogotovo Jadransko more. Sačuvajte ovo’

Dulist

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Dulist

[VIDEO] Među prvima smo prošetali Pelješkim mostom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija