DuList IN

JAPANCI ODLUČILI 20. siječnja proglašen 2Cellos Danom!

Dan 2cellos Japan

Sutra će biti objavljeno posebno izdanje novog albuma ‘Celloverse’ za japansko tržište, a u ostatku svijeta izlazi 27. siječnja!

2CELLOS su danas, na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan – 20. siječanj proglašen je 2CELLOS Danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.01.2011, 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal, koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.

Sutra će biti objavljeni prvi primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište, dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.

– 20. siječnja je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu, dobili smo i certifikat! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album “Celloverse” u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana.

Naši slavni virtuozi su nedavno održali koncerte u Australiji, a pred njima je i buran raspored do kraja godine. Jedan je talijanski web portal objavio osvrt na koncertnu godinu u Italiji i među deset koncerata koje će pamtiti, uvrstili su 2CELLOS te im uz hvalospjeve dodijelili “zlatnu medalju za 2014”.

Foto: 2CELLOS

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist