Politika

JANDROKOVIĆ PORUČIO IZ STONA ‘Ova županija imat će svog kandidata na listi za Europski parlament’

JANDROKOVIĆ PORUČIO IZ STONA 'Ova županija imat će svog kandidata na listi za Europski parlament'

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ove je subote u Stonu sudjelovao na sastanku Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije na kojem se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji, ali i predstojećim izborima za Europski parlament.

-Nakon Splita i Zadra stigli smo i u Ston u sklopu miniturneje nastavno na obilazak Hrvatske koji smo započeli u veljači kada je HDZ osnovao Europski stožer za izbore. U ovoj je županiji HDZ uvjerljivo najjača stranka. Siguran sam da će se snaga HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije vidjeti i na europskim izborima. Očekujem uvjerljivu pobjedu HDZ – a na nacionalnoj razini, a siguran sam da će i ovdašnji HDZ dati velik doprinos pobjedi – rekao je Jandroković.

Na novinarski upit koliko će se HDZ- ovaca iz Dubrovačko-neretvanske županije naći na listi za Europski parlament glavni tajnik HDZ-a odgovorio je kako je praksa stranke da županijske organizacije predlože kandidate i kandidatkinje te da se na toj listi nalazi 12 mogućih kandidata.

-Morat ćemo tražiti najkvalitetnije ljude, vodeći računa i o teritorijalnoj zastupljenosti, stručnosti kandidata kao i o tome koliko će dobro obraniti interese Hrvatske u EU parlamentu, ali s popriličnom izvjesnošću mogu najaviti da će ova županija kao jedna od najjačih imati svoga kandidata na listi – poručio je Jandroković.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist