Aktualno

JAKOV VAREZIĆ Sviranje u vlastitom Gradu za mene je velika privilegija i čast

Dubrovački saksofonist Jakov Varezić održao je u ponedjeljak solistički recital u Saloči od zrcala.

Uz glazbenika, nastupala je pijanistica Martina Ivčević te gost, saksofonist Luka Norac. Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatom programu na čijem su se popisu našli R.Gallois Montbrun, J.B.Singelee, K. Beffa, C. Debussy, G. Gershwin, Jacob ter Veldhuis i V. Morosco.

-Sviranje u vlastitom Gradu je za mene velika privilegija i čast, s obzirom na to da u svakom nastupu uživam, sviranje u rodnom Gradu će biti poseban doživljaj. Ovaj program sam odabrao zato što obuhvaća saksofonistički repertoar od standardnih do modernih kompozicija. Osobno uživam u izvođenju repertoara, i smatram da to mogu prenijeti i na publiku. S kolegama inače nastupam na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a također smo imali zajednički koncert na Braču i u Sinju ovoga ljeta gdje su nas lijepo ugostili. – izjavio je Varezić.

Pročitajte još

[VIDEO] Specijalni simulatori za edukaciju mladih: Nije teško napraviti KLIK!

Dulist

SVE JE POČELO 5. LISTOPADA 2011. Danas pušemo 11 svjećica na torti!

Dulist

NA SVETOM ILIJI HGSS-ovci spasili izgubljene i iscrpljene planinare

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija