Grad

Izvršen tehnički pregled zgrade ispod Bourbona

Proveden je tehnički pregled na stambeno-poslovnoj građevini ispod Bourbona čiji je investitor tvrtka Oštrice. Tvrtka trenutno čeka obavijest iz Grada Dubrovnika o ispunjenju uvjeta, odnosno – uporabnu dozvolu.

-Društvo Oštrice d.o.o. iz Dubrovnika zatražilo je izdavanje uporabne dozvole za poslovno-stambenu građevinu na novoformiranoj čest. zem. 617/10 k.o. Gruž te je od strane Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje i ostalih javnopravnih tijela izvršen tehnički pregled u postupku izdavanja uporabne dozvole za predmetnu zgradu – istaknuli su iz Grada Dubrovnika. Nakon što sva javnopravna tijela dostave svoje zabilješke, navode dalje, u zakonski propisanom roku obavijestit će tvrtku Oštrice o ispunjenju ili neispunjenju svih potrebnih uvjeta.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija