Grad

Izvršen tehnički pregled zgrade ispod Bourbona

Proveden je tehnički pregled na stambeno-poslovnoj građevini ispod Bourbona čiji je investitor tvrtka Oštrice. Tvrtka trenutno čeka obavijest iz Grada Dubrovnika o ispunjenju uvjeta, odnosno – uporabnu dozvolu.

-Društvo Oštrice d.o.o. iz Dubrovnika zatražilo je izdavanje uporabne dozvole za poslovno-stambenu građevinu na novoformiranoj čest. zem. 617/10 k.o. Gruž te je od strane Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje i ostalih javnopravnih tijela izvršen tehnički pregled u postupku izdavanja uporabne dozvole za predmetnu zgradu – istaknuli su iz Grada Dubrovnika. Nakon što sva javnopravna tijela dostave svoje zabilješke, navode dalje, u zakonski propisanom roku obavijestit će tvrtku Oštrice o ispunjenju ili neispunjenju svih potrebnih uvjeta.

Pročitajte još

Dubska i Neumska ulica dobivaju nove cjevovode vodoopskrbe

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Započeo je oporavak, vidljiv je porast broja turista

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija