Aktualno

Izravan pristup ponudi destinacije

Izravan pristup ponudi destinacije

Kao novi i inovativni pokret u pružanju turističkih ponuda i informacija te kao prvi svoje vrste u Europi, studio Beluga osmislio je GUIDOO – info guide system odnosno interaktivni turistički vodič. 

GUIDOO je samostojeći interaktivni informacijski stup (totem), osjetljiv na dodir (touchscreen), koji će biti pozicioniran na visoko prometnim lokacijama Grada Dubrovnika i okolice,  te će biti dostupan putem interneta i mobilne aplikacije. GUIDOO također omogućuje da gosti imaju direktan pristup svim informacijama i ponudama, u realnom vremenu o našoj destinaciji, predstavljeno na najučinkovitiji način.  

Analizirajući razne statističke podatke o turističkoj usluzi, kontinuirano se provlači pitanje informiranosti gosta prilikom dolaska u određenu destinaciju. Na temelju dosadašnjeg rada u primjeni novih informatičkih tehnologija i aplikacija, studio Beluga osmislio je i realizirao ovaj uređaj koji sa  svojom tehničkom pristupačnosti i jednostavnosti uporabe, omogućuje korisniku jednostavan i funkcionalan pristup informacijama.

Cilj je da GUIDOO – info guide system pridonese razvoju hrvatskog i regionalnog tržišta u informiranju putem interneta, mobilne aplikacije i informacijskog sustava, te da se uvedu novi trendovi u tom području.

Primarna djelatnost tvrtke studio Beluga  je izrada kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnog identiteta, grafičkog i web dizajna, interaktivnog dizajna za touchscreen rješenja,  marketinga te izrada 3D vizualizacija i animacija.  Cilj im je pomoći klijentima u postizanju marketinških ciljeva kroz inovativno vizualno označavanje, inteligentni dizajn, pristupajući projektu sa klijentom u centru pozornosti.  

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist