Aktualno

Izravan pristup ponudi destinacije

Kao novi i inovativni pokret u pružanju turističkih ponuda i informacija te kao prvi svoje vrste u Europi, studio Beluga osmislio je GUIDOO – info guide system odnosno interaktivni turistički vodič. 

GUIDOO je samostojeći interaktivni informacijski stup (totem), osjetljiv na dodir (touchscreen), koji će biti pozicioniran na visoko prometnim lokacijama Grada Dubrovnika i okolice,  te će biti dostupan putem interneta i mobilne aplikacije. GUIDOO također omogućuje da gosti imaju direktan pristup svim informacijama i ponudama, u realnom vremenu o našoj destinaciji, predstavljeno na najučinkovitiji način.  

Analizirajući razne statističke podatke o turističkoj usluzi, kontinuirano se provlači pitanje informiranosti gosta prilikom dolaska u određenu destinaciju. Na temelju dosadašnjeg rada u primjeni novih informatičkih tehnologija i aplikacija, studio Beluga osmislio je i realizirao ovaj uređaj koji sa  svojom tehničkom pristupačnosti i jednostavnosti uporabe, omogućuje korisniku jednostavan i funkcionalan pristup informacijama.

Cilj je da GUIDOO – info guide system pridonese razvoju hrvatskog i regionalnog tržišta u informiranju putem interneta, mobilne aplikacije i informacijskog sustava, te da se uvedu novi trendovi u tom području.

Primarna djelatnost tvrtke studio Beluga  je izrada kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnog identiteta, grafičkog i web dizajna, interaktivnog dizajna za touchscreen rješenja,  marketinga te izrada 3D vizualizacija i animacija.  Cilj im je pomoći klijentima u postizanju marketinških ciljeva kroz inovativno vizualno označavanje, inteligentni dizajn, pristupajući projektu sa klijentom u centru pozornosti.  

Pročitajte još

NOĆNJAK 2023. Veliki broj medalja ide u Ljubač!

Dulist

FOTO/VIDEO Biskupov blagoslov poma i maslinovih grančica ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Lokrum je otvoren za posjetitelje, prvi brod je u 10 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija