Aktualno

Izravan pristup ponudi destinacije

Kao novi i inovativni pokret u pružanju turističkih ponuda i informacija te kao prvi svoje vrste u Europi, studio Beluga osmislio je GUIDOO – info guide system odnosno interaktivni turistički vodič. 

GUIDOO je samostojeći interaktivni informacijski stup (totem), osjetljiv na dodir (touchscreen), koji će biti pozicioniran na visoko prometnim lokacijama Grada Dubrovnika i okolice,  te će biti dostupan putem interneta i mobilne aplikacije. GUIDOO također omogućuje da gosti imaju direktan pristup svim informacijama i ponudama, u realnom vremenu o našoj destinaciji, predstavljeno na najučinkovitiji način.  

Analizirajući razne statističke podatke o turističkoj usluzi, kontinuirano se provlači pitanje informiranosti gosta prilikom dolaska u određenu destinaciju. Na temelju dosadašnjeg rada u primjeni novih informatičkih tehnologija i aplikacija, studio Beluga osmislio je i realizirao ovaj uređaj koji sa  svojom tehničkom pristupačnosti i jednostavnosti uporabe, omogućuje korisniku jednostavan i funkcionalan pristup informacijama.

Cilj je da GUIDOO – info guide system pridonese razvoju hrvatskog i regionalnog tržišta u informiranju putem interneta, mobilne aplikacije i informacijskog sustava, te da se uvedu novi trendovi u tom području.

Primarna djelatnost tvrtke studio Beluga  je izrada kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnog identiteta, grafičkog i web dizajna, interaktivnog dizajna za touchscreen rješenja,  marketinga te izrada 3D vizualizacija i animacija.  Cilj im je pomoći klijentima u postizanju marketinških ciljeva kroz inovativno vizualno označavanje, inteligentni dizajn, pristupajući projektu sa klijentom u centru pozornosti.  

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija