Aktualno

IZMJENE U CA Prvi jutarnji let iz Zagreba prema Dubrovniku pomaknut za pola sata

Nakon što je jutrošnji prvi let Croatie Airlines iz Dubrovnika za Zagreb u 6.40 bio otkazan zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, danas se u redu letenja sutrašnjeg ranojutarnjeg zrakoplova pojavila nesuvisla satnica.

Naime, kako je vidljivo iz reda letenja na stranici Zračne luke Dubrovnik, slijetanje zrakoplova Croatia Airlines na letu OU 664 iz Zagreba predviđeno je u 6.30 je, međutim, njegov polazak uopće nije najavljen u redu letenja Zračne luke u Zagrebu.

Dakle, sudeći prema vidljivim podacima, čini se da bi u dubrovačku zračnu luku sletio zrakoplov koji iz Zagreba nikada nije poletio. Iz Zagreba prema Dubrovniku poletio bi ujutro jedino zrakoplov OU 660 koji bi trebao u Dubrovnik sletjeti u 6.55.

Pojašnjenje ovog nesporazuma potražili smo kod CA te upitali ih hoće li i ovaj prvi let biti otkazan.

-Niti jedan let nije otkazan, nego će se većina letova obaviti zrakoplovom Dash 8-Q400 umjesto zrakoplovima Airbus i to zbog toga što zrakoplovi Q400 imaju manja letačka ograničenja i pogodniji su za restriktivne uvjete slijetanja u ZL Dubrovnik. Što se tiče vremena polaska, jedina operativna promjena vezana je za let OU660 (prvi jutarnji let Zagreb – Dubrovnik), koji će se obaviti 30 minuta kasnije nego što je to bilo izvorno planirano – stoji u odgovoru Croatie Airlines.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Bivši ministar Goran Marić doživio srčani udar, ugrađena su mu četiri stenta

Dulist

REDOVNA SKUPŠTINA DPDS-a ‘Vlada optimizam. Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija